2777
2789

سلام دوستان کسی تا حالا با خودش رقابت کرده؟اگه اره چطوری کار کردین

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار با خودم رقابت کردم ، باختم

مم همیشه میبازم گفتم شاید اشتباه کار میکنم 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

دبیرستان که بودم کار خاصی نمی‌کردم فقط با خودم شرط گذاشته بودم شاگرد اول کلاس بشم 

منم هی شرط میزارم هی میزنم زیرش

آره.  اینکه ترازم بهتر باشه از سری پیش تو آزمون های آزمایشی کنکور

چطوری خودتو متعهد میکنی ؟

منم هی شرط میزارم هی میزنم زیرش

منم الان اینجوری شدم ولی اونموقع به شرطم عمل کردم، یه دفترچه بردار هدف گذاری کن مثلا بگو تا آخر هفته فلان کتاب رو تا اونجایی که درس دادیم مرور کنیم بعدشم براش برنامه بریز که چه ساعتی بخونی

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
منم الان اینجوری شدم ولی اونموقع به شرطم عمل کردم، یه دفترچه بردار هدف گذاری کن مثلا بگو تا آخر هفته ...

اها مرسی اینجوری خوبه