2777
2789

دوستای گلم سلام بچه ها من میخوام یه لنز آبی طوسی روشن بخرم بنظرتون چه مارکی بخرم چه نخرم مشاوره بدین بهم فداتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم ابی طوسی خیلی خز شده دیگه ، سبزعسلی بهتره باز ، یجوری باشه معلوم نشه مصنوعیه 

آره راست میگی سبز عسلی هم خیلی دلبره....از کجا باید بدونم طبیعی هست یا نه لنز رو که دیگه نمیشه تست کرد 

آره راست میگی سبز عسلی هم خیلی دلبره....از کجا باید بدونم طبیعی هست یا نه لنز رو که دیگه نمیشه تست ک ...

کاتالوگ دارن بعد ب نظرم تو گوگل سرچ کن مورد دلخواهتو ب اونجایی ک میخوای بخری نشون بده یا شماره لنز رو تو گوگل بردار بگو فلان شماره از این مارکو میخوام ، فقط یکبار مصرف نگیریا . لنز سالیانه بگیر بهتره ، مایع لنز خوب هم بگیر ک خشک نکنه فقط جون خودت رنگ خوب بگیر ک ترسناک نشی چون بستگی ب رنگ چشم خودتم داره الان من چشام قهوه ای تیره س  ، سیز عسلی میزارم خیلی خوب مبشه عمه هام فکر کردن چشای خودمه 🤪😜  یه چیزی بگیر ک جذابت کنه نه عوضت 

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️