🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
من رشتم اموزش زبانه تیچرم منم رفتم داوطلب شدم برا نیروی کمکی ولی زرنگن چون نمیخوان استخدام کنن میخوان سواستفاده کنن حقوق زیر دو تومن حتی پول رفت امدت نمیشه بعدم مدام بی وقفه باید سرکار باشی خودت و نشون بدی تا قبول کنن تازه بازم استخدام نمیکنن کد پرسنلی میدن با حقوق ۳ ۴ تومن
رفتم اموزش پرورش منطقه مون گفتم اگه نیرو کم داشتید بگید مدرکم نا مرتبطه . لیسانس مهندسی کامپیوتر دار ...
من شنیده بودم باید مدرک داشته باشی مثلا از جهاد دانشگاهی
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
من رشتم اموزش زبانه تیچرم منم رفتم داوطلب شدم برا نیروی کمکی ولی زرنگن چون نمیخوان استخدام کنن میخوا ...
عزیزم اطلاع داری حقوق معلم زبان تو سفیر ساعتی چقدره ؟