خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
این تو سلیقه من نبود ولی برخلاف بقیه به نظر من طلا مد نداره هرچی خوشت میاد بگیر الان من سرویس عروسیم رو خیلی دوست دارم هزارسال دیگه هم بگذره دوست دارم نگهش دارم تا حالا دوبار هم کامل طلاهام فروختم سرویسم نگه داشتم
به نظر منم قشنگ نیست، البته باید ببینید خودتون دوسش دارید یا نه...
هر چه بیشتر به آفرینش جهان هستی فکر می کنم، وجود خدا رو بیشتر حس میکنم و غرق در شور زندگی میشم... آرزوم اینه که در این دنیا ایمان عمیق و رهایی بی حد و حصر حاصل از اون ایمان رو تجربه کنم؛ من پر از آرزو هستم، پر از رویا و پر از امید...
هر چه بیشتر به آفرینش جهان هستی فکر می کنم، وجود خدا رو بیشتر حس میکنم و غرق در شور زندگی میشم... آرزوم اینه که در این دنیا ایمان عمیق و رهایی بی حد و حصر حاصل از اون ایمان رو تجربه کنم؛ من پر از آرزو هستم، پر از رویا و پر از امید...
نه دوس ندارم اما مدل جدید نمیدونم چه شکلیه کسی اگه داره میفرسته لطفا
اگه دوسش ندارید، اصلا نگیرید چون بعدا دلتون رو میزنه، من اون طرحی که دوست داشتم رو براتون فرستادم.
من نمیدونم، چون تازه عضو سایت شدم و خیلی از امکانات سایت اطلاعی ندارم