2777
2789
عنوان

نظرسنجی راجب پرده...

257 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من بعدازظهر میخوام برم برای خونم پرده سفارش بدم (جهیزیه)

پذیرایی پرده خوره 

چه مدل پرده ای شیک و خوشگله 

من حریر ساده میخوام 

اما والانش چجوری باشه 

نمونه هم دارید بفرستید ممنون میشم🤗

😍😁ما هیچ الهی همه تو...💍❤  متاهل و متعهدلطفا برای خوشبختی یه صلوات بفرستید😚

نمونه ندارم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من عنوانتو دیدم فکر بد کردم؟ پرده.... .... حتی تا نصفه هاشم که خوندم گفتم این چرا عصر می خواد بر ...

😂امان از ذهن منحرف

من گل برجسته میپسندم والانش هم مخمل نگین کاری 

اتفاقا از همینا مادرشوهرم برام دوخته بیشتر به سبک سلطنتی میخوره 

سبک خونه من کلاسیکه

خود پرده فروشه مدل هاشو نشون میده که چی به خونت میاد...با توجه به مبل و فرشت خودش پیشنهادای خوبی میده 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خود پرده فروشه مدل هاشو نشون میده که چی به خونت میاد...با توجه به مبل و فرشت خودش پیشنهادای خوبی مید ...

اخه رفتم صحبت کردم چیزی نگفت 

گفت نمونه بیار بدوزم 🙄

اتفاقا از همینا مادرشوهرم برام دوخته بیشتر به سبک سلطنتی میخوره  سبک خونه من کلاسیکه

نه یه مدلایی هست با هر نوع مبلی ست میشه کرد..نه فقط سلطتنی.اگه کلاسیک میخای پرده پانچی بگیر که میله رد میشه