2777
2789
عنوان

تیروئید

182 بازدید | 21 پست

بچه ها من از 26 شهریور فهمیدم کم کاری تیروئید دارم قرص لووتین 50 هرصبح میخورم تو این مدت ناحیه شکمم بزرگ تر شده و وزنم دو کیلو رفته روش

خیلی از لحاظ روحی به هم ریختم دکترم میگه ربطی به دارو نداره مگه میشه 

من سالهاس وزنم 55 بود و قدم 158 هیکلم رو فرم و عالی بود باشگاه بدنسازی هم ماه هاست میرم ولی تو این دو ماه همه فهمیدن باد کردم حتی صورتم پف داره

کسی تجربه ای داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی دکتر گفته به دارو ربطی نداره ‌‌ .  اگ دارو قطع بشه که هم خطرناکه و هم چاق تر می‌شید

همین خواستم از تجربه بچه ها بدونم

با اطمینان میگه ربطی به دارو نداره ولی دقیق از شروع دارو اینطور شدم 

گفنتم شاید یه دارو معادلش خارجی وجود داشته باشه تا اینطور هیکل به هم نریزه

نه عزیزم یه مدت دارو مصرف کنید رفع میشه سونو کردید یا آزمایش فقط

آزمایش فقط دادم

اول آبان باز یه آزمایش دیگه نوشته برم انجام بدم ببینه

میگم اگه دکترمو عوض کنم چطور چون معمولا شنیدم سونو میدن حالا چرا دوبار از داده نمیدونم

یعنی درمان میشم؟ شنیدم تیروئید تا اخر همراهمونه خیلی دپرسم 

نه متاسفانه دارو فقط کنترل می کنه   این داروهای شیمیایی همه شون همینطورند فقط تسکین و کنترل  درمان ریشه ای نیستند    دخترم ۵ ساله قرص می خوره خسته شدیم   شنیدم تو طب اسلامی درمان داره   ببینم پیگیرش می شم

نه متاسفانه دارو فقط کنترل می کنه   این داروهای شیمیایی همه شون همینطورند فقط تسکین و کنترل &nb ...

ای خدا

آخه تیروئید از کجا در اومد وقتی سابقه ای تو فامیل و خونواده نیس

ناگفته نمونه یه مدت به شدت تحت فشار روحی بودم امکانش هس باعث تیروئید شده باشه  

نه عزیزم یه مدت دارو مصرف کنید رفع میشه سونو کردید یا آزمایش فقط

رفع نمی شه   دخترم دکتر گفت خوب می شه   ولی الان ۵ ساله قرص می خوره فقط کنترل شده    دخترعموم ۳۰ساله قرص می خوره   خسته شده

آزمایش فقط دادم اول آبان باز یه آزمایش دیگه نوشته برم انجام بدم ببینه میگم اگه دکترمو عوض کنم چطور ...

خب از دکتر بپرس ک دائم باید قرص بخورم 

چون کم کاری تیرویید علت مختلف داره 

اگ بخاطر خود سلول های تیرویید باشه باید دایم مصرف کنید 

اما اگر بخاطر مثلا کمبود ید باشه یه مدت دارو مصرف کنید اوکی میشه