2777
2789
عنوان

تهوع بارداري

92 بازدید | 17 پست

سلام بچه بچه دوممو باردارمو خيلي حالم بده طفلي دخترم با شوهرم شامو ناهار ندارم چيكار كنم كارم شده فقط خوابيدن راهكاري نداريد خونه مادرو مادرشوهرمم كه ديگه دوس ندارم بمونم

فقط باید صبروتحمل کرد،من خودم بدترین ویارهارو تجربه کردم خیلی سخته اما بالاخره تموم میشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منی یا من توام؟؟؟

من همسرم کل کارارو میکنه طفلی غذام درست میکنه با دخترمم بازی میکنه،خیلی هوامو داره،امروز ظرفارو میشست عذاب وجدان گرفته بودم اما کاری ام ازم برنمیاد  

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

منم وحشتناك بود

بوي غذا ديونم ميكرد تو پاركينگ خونه مامانم همش بودم ميگفتم توروخدا غذا درست نكن اما هفته ١٢ خوب شدم ماه ٩ باز برگشت

متنفرم از بارداري😩😩

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
تو منی یا من توام؟؟؟ من همسرم کل کارارو میکنه طفلی غذام درست میکنه با دخترمم بازی میکنه،خیلی هوامو ...

اره دقيقا شوهر منم همينطور خيلي هوامو داره ظرفارم ميشوره دلم فقط ميسوزه واسشون  سر بچه اولمم اينجوري بودم ولي بچه نداشتم باز