2777
2789
عنوان

❌ بعد آمپول نوروبیون صورتتون جوش زده؟ ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3056 بازدید | 25 پست
یعنی سر اون تر زده شده تو صورتم؟😑😑

احتمالا

زندگی میگذرد و هر کس سهمی از عمر دارد! تا آنجا که از دست برآید، باید چنان زندگی کرد که تلخ نباشد و برای کسی هم تلخی نیاورد؛ که زندگی همه اش شوخی ست! ✍ احمد محمود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه حالمو به هم زده صورتم داغون شده دیگه نمیزنم تا عمر دارم

منم ریده تو صورتم‌ هی میگم‌چه مرگم شده منی که صاف بود پوستم😑

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
نگو خواهر جان وااای صورتم پر جوش شده تازگی منم به همین شک کردم چون هیچوقت جوش نمیزد از وقتی این آمپو ...

احتمال زیاد بله

چون منم جوش نمیزدم از وقتی این امپولو زدم اصلا یه وضعی....

زندگی میگذرد و هر کس سهمی از عمر دارد! تا آنجا که از دست برآید، باید چنان زندگی کرد که تلخ نباشد و برای کسی هم تلخی نیاورد؛ که زندگی همه اش شوخی ست! ✍ احمد محمود
چنتا زدی من ۴ تا 😑

دوتا

بفاصله یه هفته

چجوری از بدنمون خارجش کنیم گندش جم نمیشه

دوتا بفاصله یه هفته چجوری از بدنمون خارجش کنیم گندش جم نمیشه

من فاصلش یه ماه یه ماه بود ولی بازم گندشو زد 

تازه فردام میخاسم باز برم بخرم😂😂

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                
من فاصلش یه ماه یه ماه بود ولی بازم گندشو زد  تازه فردام میخاسم باز برم بخرم😂😂

ن دیگه نمیخاد

جای سالم نمیزاره تو بدن بمونه