2777
2789
عنوان

چرا آخه؟

217 بازدید | 10 پست

اون بنده خدایی که تاپیک در مورد مشکل هورمونی همسرش زده بود چرا درجا ترکید چیز بدی نگفته بود

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔

نمیدونم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونی لطفا تگش کنی من هرکاری کردم نشد  sarina_742

@sarina_742 

نشد عزیزم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
@sarina_742  نشد عزیزم/

اره فک کنم کلا لغو کاربری شد از صفحه ش عکس گرفتم که بتونم از روی اسمش تگش کنم چون سوال خوبی پرسیده بود سوال منم بود اما چرا باید حذف میشد نفهمیدم

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
@sarina_742  نشد عزیزم/

کجای این حرف بد بود؟😂من موندمو سوالی مشترک با این دوست عزیز😂

کجای این حرف بد بود؟😂من موندمو سوالی مشترک با این دوست عزیز😂

ینی چی😅/

ینی چی😅/

نی نی سایت یا جای حس شیشمی هاست یا تاپیک مادرشوهر و خواهر شوهر😂😂😂سوال پزشکی توش ممنوعه سوال علمی هم همینطور 🤭 خدا به خیر بگذرونه بیچاره کلا لغو شد

نی نی سایت یا جای حس شیشمی هاست یا تاپیک مادرشوهر و خواهر شوهر😂😂😂سوال پزشکی توش ممنوعه سوال علمی ...

خخ ب کجا میریم ما😅🤦🏻‍♀️/

سلام ببخشید من یه سوال داشتم یه جا پیام تون رو دیدم گفته بودین همسرتون واریکوسل گرید سه داره میخاستم بدونم هیکل و تناسب اندام داره چون واریکوسل میگن باعث کاهش تستسرون میشه برا همون ممنون میشم پاسخ بدین 

سلام ببخشید من یه سوال داشتم یه جا پیام تون رو دیدم گفته بودین همسرتون واریکوسل گرید سه داره میخاستم ...

سلام بله تناسب اندامش بد نیست