همسر من از همه لحاظ عالیه ولی یه عادت بدی که داره اینه که همش از خانواده من گلایه میکنه که اره داداشت باهام گرم نیست مامانت شوهر خواهرتو بیشتر از من دوس داره خانوادت بیشتر از من به اون احترام میذارن.....چرا مادرت به خواهرت این وسیله رو داد ولی به تو نداد .من ادم خجالتی هستم و اینکه علاقمو به زبون نمیارم ولی خواهرم ن خیلی قربون صدقه برادرم میرم و خیلی رابطشون باهم خوبه .دیشب یه بحثی بین منو همسرم شد من طرف داداشمو گرفتم همسرم گفت اون اصلا تو رو به ادم حساب نمیکنه اصلا تو رو به خواهری قبول نداره خیلی دلم شکست از حرفش اینقدر گریه کردم بهم میگه وقتیدربارشون حرف میزنم ساکت باش طرفش ون رو نگیر
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بهترین کار همین که سکوت کنی فکر گنی رادیو داره حرف میزنه تا از سرش بیفته
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
همون اول باید از خانوادت دفاع میکردی که بدونه خط قرمزته
هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون: https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624 این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه: دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟ طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.! یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)
توام از خانوادش انقدر بگو لال شه.اصلا الکی یه چیز بهونه کن اون خانوادش. انقدر بگو روانی شه خسته شه دهنش رو ببنده.حتی چیزیم نبود به یه چیزی الکی گیر بده و مقابله به مثل کن.جواب میده.اگر ناراحتم شد بگو ببین خوبه توام بخور