2777
2789
عنوان

تو بمیری بچه ات بزرگ ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 256 پست
 همه ی ما مشکلاتی داریم و به جز صبر و توکل به خدا واقعا چاره ای نیست😞 کاری از دستم بر نمیاد ج ...

برام دعا کن

خیلی ستم کشم من

متن امضام تو تاپیکام هست

یه شب اینقدر ناراحت بودم اینو نوشتم

💍♥ i said yes 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور میکنی شوهرش چند تا انگشتر عقیق دستش میکنه و قرآن بلند بلند میخونه ولی دائم با زن ها میگه و میخن ...

حالمو بهم میزنن این آدما. مهم اینه که خدا میدونه چقد بی شرفن

نور بر تاریکی پیروز است💪

میدونی ارزوم چیه؟  ارزوم اینه ازدواج کنم شوهرم خوب باشه  خونه ام بزرگ باشه خاواده ی همو ...

منم همین آرزو رو کردم وهمونی شد که میخواستم فقط من نامزدم نبود اقوام بود.ازخدا بخواه میشه همونی که میخوای بهت اطمینان میدم 

❤ 
اینا رو بخون  اینا رو برای من مینویسن یعنی از اینا بدتر بوده؟

اینو من میدونم کیه 😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من به جای تو باشم دوستم چنان جواب دندون شکنی بهش میدم 

خودش بمیره 

عمر و عزتت رو خدا زیاد کنه دیگه به این بحث ها فکر نکن وقتی بچه داری باید سلامت و پ  انرژی باشی چرا فرصت بدی کسی اینطور صحبت کنه باهات 

بچه صدسالشم بشه بچه ست خودم ۳۳ سالم ویک سال وچند ماه مامانمو از دست دادم کلا مشاعرم و وجودم نابود شد یه بچه ی کوچیک داغ مادر ببینه بزرگ میشه ولی باچه روحیه ای ؟ اون خانم خیلی بی وجدانه

منم همین آرزو رو کردم وهمونی شد که میخواستم فقط من نامزدم نبود اقوام بود.ازخدا بخواه میشه همونی که م ...

اخه اونام فامیلمون هستن 

من خیلی دعا کردم

خیلی

دیگه به این نتیجه رسیدم که خدا چیزی از ما نگیره 

نمیخواد چیزی بده😔

💍♥ i said yes