2777
2789
عنوان

تو بمیری بچه ات بزرگ ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 256 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو بخون  اینا رو برای من مینویسن یعنی از اینا بدتر بوده؟

الان خوندم واااای این دیگه کیه.

بخدا دلم سوخت برای اطرافیانش شوهرش خونوادش.

خدا بهمون رحم کنه چنین جونورایی به پستمون نخوره🙏

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
باور میکنی ذهنم قفل کرده بود اون لحظه  کلا این آدم نرمال نیست

یه سوال ازت بپرسم؟ البته بقیه هم میتونن جواب بدن.

اگر توو یه جمعی، مادرشوهرت، بچه ی تو و پسرشو که میشه نوه ی خودش، نوه ی یکی دیگه معرفی کنه، واکنش شما چیه؟

آره بابا حذفش کن این کثافتو

بالاخره به همین جا میرسونه منو که حذفش کنم ، باورت میشه دختر دایی شوهرم به من گفت خدا رو شکر که این یه شهر دیگه زندگی میکنه وگرنه زندگی شما را به طلاق میکشوند

جواب ابلهان خاموشیست
یه سوال ازت بپرسم؟ البته بقیه هم میتونن جواب بدن. اگر توو یه جمعی، مادرشوهرت، بچه ی تو و پسرشو که م ...

من اسم بچه ام را میگم و در ادامه میگم بیا مامانی ببینم 

یا به مادر شوهرم میگم حاج خانم آلزایمر گرفتین خدای نکرده ؟ بچه منو نمیشناسید ؟

جواب ابلهان خاموشیست
طبیعی  هر کی از چی داره پز میده خب  من نتونستم پز بدم 🥲

خدا جواب دل شکسته ات رو با یه هدیه عالی بده طوری که نیاز به پزدادن نداشته باشه همه خواه ناخواه ببینن که چه چیزی نصیبت شده. 

❤