2777
2789
عنوان

لاغر نمیشم

105 بازدید | 6 پست

خیلی چاق شدم بعد زایمان سی کیلو اضافه وزن الان بچمو ازشیر گفتم‌ میخوام لاغر بشم برنامه‌غذایی هم دارم ولی لاغر نمیشم همش ضعف میکنم هوس شیرینی دارم چی کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چاق نمیشم

پدر و مادر عزیزم مرسی که توی هر شرایطی کنارم بودید شما بهترین من هستید این رو نوشتم ک همیشه یادم بمونه به یاد امشب و اینکه من از بدی بقیه قوی تر شدم ولی اینو فهمیدم هیچ چيز از هیچکس بعید نیست
شیر دهی دیگه تموم شده بچم الان دوسالشه شیر نمیخوره

خب چه بهتر رژیم روز منو دکتر کرمانی

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من با هیچ رژیم و ورزشی نتونستم وزنم و بیارم پایین البته من اضافه وزنم بالای ۳۰ کیلو بود پارسال اسلیو کردم الان تقریبا به وزن ایده آلم رسیدم

تهران عمل کرد اسم دکترم دکتر محسن میرحسینی 

اسمشون رو سرچ کنید جزو بهترین هاس واقعا

این شماره تماسشون : 09384609212 

باهاشون تماس بگیرید راهنماییتون میکنن

اینم آدرس سایتشون که در مورد جراحی ها اطلاعات کامل داد