2777
2789
عنوان

نیاز به دردو دل دارم

78 بازدید | 12 پست

پدرم به شدت سخت گیره

از بچگی که کتک و دعوا 

چند باریم پدرم تو جنگل ولم کرد بعد برگشتم ادرس خونمونو بلد بودم یک خانواده ای منو اوردن 

یک بار نه چند بار 

یک بارم با سیم داغ پامو سوزوند پدرم 

کتک کاریاش 

روانی بازیاش 

اخلاق گندش 

افسرده شدم 😭دیگه نمیدونم چکار کنم 

وسایلامو ی جا میزارم واسه پیدا کردنش باید سطل زباله رو بگردم تا وسیلمو بیرون بیارم 

مارو بیرون نمیبرن تفریح نداریم 

تو حیاط گل بکاریم 

اجازه نداریم 

با گوشی بازی میکنیم اجازه نداریم 

اژانس میگیریم کلی حرف و حدیث درست میکنه 

میگم فلان جا منو برسون با منت میبره 

نه پول میده نه چیزی 

وقتی هم میگم مارو فلان جا ببر نمیبره میگه ما کار داریم خسته ایم 

تنهایی برم بیرون میگه کلی لاتکا میفتن دنبالت 

با ابجیم برم 

میگه ج*نده ها کجا رفتن 

و هزاران حرف دیگه 

🙂🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز چنین پدر هایی هست، پدرتون شاغل ه یا بیکار، قرص اعصاب میخوره، از شما ها خطایی دیده مگه، چند ...

بیکار 

بخدا ما هیچ کاری نکردیم 

هیج بدی در حق ‌کسی نکردیم میاد جلو فامیل گریه میکنه که بچه هام بدن بچه هام خرابن 

بخداا ما کاری نکردیم😭😭

بیکار  بخدا ما هیچ کاری نکردیم  هیج بدی در حق ‌کسی نکردیم میاد جلو فامیل گریه میکنه که ب ...

این انتقام ه نه پدر، شاید خواسته هاتون زیاده البته حقم دارید، قبلا جایی کار نمیکرد برادری ندارید که کمک حال مالی تون باشه. 

این انتقام ه نه پدر، شاید خواسته هاتون زیاده البته حقم دارید، قبلا جایی کار نمیکرد برادری ندارید که ...

ما هیچ خاسته ای نداریم 

اره کار میکرد 

چرا دارم برادر

مادرم کمک خرجمونه کمک میکنه 🙂

یدفعه اینجوری نشده  کلا خانوادگی اینجورین  خانواده پدریم

با این اوصاف تو اگر پیامبر هم بشی بازم در چشم پدر همونی هستی که میگه، ولی باز احترام پدر رو داشته باش، گل مرداب نیلوفر مرداب رو ببین نشون میده در بدترین مکانها میشه بهترین ها رشد بکنن، تو خودت رو در چشم اطرافیانت ثابت کن، که بگن حرف پدره اشتباهه، در ضمن ولادت پیامبر رو هم به تو و تمام تایپیک های ای گفتگو تبریک میگم به امید روزی که دختران ما بهترین ها نصیب شون بشه.