2777
2789
عنوان

قهر

189 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من و عشقم ازدیشب یه بحثی پیش اومد خودش حرفاشو زد بعد گفت میخوام بخوابم ومنتظر نموند من حرفامو بزنم یا هیچی بعد گفت بمن تماس یا پیام نده من احمق دادم خاک توسرم یذره واسه خودم ارزش و احترام قائل نیستم گفتم تو موظفی نلزمو بخری گفت کی گفته من موظفم مجبور نیستم نظام اجباری هم نیست گفتم درمقابل کسی که باهاش تورابطه ای مسئولی هی من پیام دادم و اینا ازصب تماس یا پیامی نداده که ببخشیذ یا دلجویی کنه ازم من همش تماس میگیرم اصن انگار مریضم بعد الان تماس گرفت گفتم دیگه پیام و تملس نبینم ازت منو فراموش کن گفت تمام خدافظ بعد گفتم خودمو میکشم تماس گرفت تورو خدا کمکم کنید یکم عزت نفس اعتماد بنفس داشته باشم الان چه رفتاری نشون بدم بهش خیلیم ادعای عاشقیش میشه به راحتی گفت تمام خدافظ و قطع کرد. خیلی حالم خرابه واقن نمیدونم چیکار کنم دیگه سه ساله باهمیم 

بددردیه

فقط میتونم بگم آدما مثه سایه ن هرچی بری دنبالشون ازت دورتر میشن 

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برحسب تجربه شخصیم میگم هرچقدر دنبالش بری تحویلش بگیری التماسش کنی خودت رو ضعیف جلوه بدی  مغرور میشن زود ازت خسته میشه ولی ازش سرد بشی خودتو بگیری محکم باشی برمیگرده پیشت

بچه ها قسم خورده بودم جوابشو ندم ولی اصن تماس نمیگیره پیام نمیده انگار من معتادم یچیزیو گم کردم یا مواد بهم نمیرسه به راحتی گفت تمام خدافظ قطع کرد یعنی من ارزش اینو نداشتم بگه نرو واقن دارم روانی میشم مغزم هنگ کرده البته تقصیر منه زیادی بهش بال وپر دادم که الان اینجوری رفتار میکنه باهام هرچی سرم بیاد حقمه 

اها اخه نوشتی لنز مو بخره دقت کن🥲😂در کل یه مدت سرد وبیخیال باش 

اعصابم خرابه نمیدونم چی دارم تایپ میکنم چجوری سرد باشم چجوری تنبیهش کنم تا ادب بشه 

عین این معتادا هستم که دارم ترک میکنم یچیزیو اصن حالم خوش نیست بیخودی گریه ام میگیره زار میزنم ازصب تاحالا نه غذا خوردم نه باکسی صحبت کردم کز کردم یه گوشه همش تو فکرمه از ذهنم نمیره بیرون حتی یه لحظه خاطراتمون ولی این حرفی که زد ورفتاری که کرد خیلی برام سنگین و غیرقابل تحمل بود نمیتونم هضمش کنم اصن دارم روانی میشم دیگه مشت مشت قرص میخورم راست میگن زیادی باشی زیادی میشی لعنت به من و این زندگی که محکومم بهش و عشق وعاشقی وقلب ساده ام خاک توسرم.

کاش بمیرم واسه همیشه راحت بشم ازاین زندگی اونموقع بیفته دنبالم بگرده و ببینه زیرخاکم چرا مردا اینطورین اخه چرا اینجوری ما دخترا و زنا رو اذیت میکنن چی بهشون میرسه چی بهشون اضافه میشه 

کاش بمیرم واسه همیشه راحت بشم ازاین زندگی اونموقع بیفته دنبالم بگرده و ببینه زیرخاکم چرا مردا اینطور ...

یه مدت اذیت میشی نرو دنبالش اگه دوسش داری خودتو براش بگیرک جابخوره بخاطر خوب شدنه رابطت

خودتو یاداوری نکن بزار خودش دلش برات تنگ بشه اگرم ک کلا نیومد بدون سرش جایی گرمه فعلا خودتو گوشه گیرنکن پاشو برو بیرون اهنگ تاکیدمیکنم (شادبزار ) خودتو سرگرم کن 

یه مدت اذیت میشی نرو دنبالش اگه دوسش داری خودتو براش بگیرک جابخوره بخاطر خوب شدنه رابطت  خودتو ...

عشق عشق که میگن همینه یعنی واقن اینه من ریدم توهمچین عشق و عاشقی