2777
2789
والا هی میگم وزن بچه خوبه، دکتر میگه اوکیه، بازم حرف خودشونو میزنن. الان که تازه ۲۲ هفته ام. بارداری ...

من تو عمرم نطر ندادم کسی ازم نظر نخواد منم باردارم هر کی میرسه چاق شدی شیکمت کوچیکه شبی مامان دختری بینیت خیلی بد شده من اصلا افسردگی نگرفتم و خیلی خوبم ولی کاش دهنشونو ببندن ما با هرمونهای خودمون درگیریم اخه چرا نظر میدددددن

من تو عمرم نطر ندادم کسی ازم نظر نخواد منم باردارم هر کی میرسه چاق شدی شیکمت کوچیکه شبی مامان دختری ...

والا فضولن مردم. بخدا منم همینم. اصلا کاری به کار کسی ندارم. اصلا به من چه که کی چی کار میکنه. ولی همه به آدم کار دارن. منم تازگیا یاد گرفتم بهشون محل ندم و کار و روش خودمو داشته باشم. خودمو زدم به بیخیالی. قبلا حرص میخوردم الان اصلا برام مهم نیس

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا فضولن مردم. بخدا منم همینم. اصلا کاری به کار کسی ندارم. اصلا به من چه که کی چی کار میکنه. ولی ه ...

اره تا دو هفته پیش شیکم نداشتم وااااا چرا شیکم نداری اللن چاق شدم وا چاق شدی جوش زدم ای وای جوشا از چیه منم کلا خنثی ام جز شوهرم تو این دنیا هیچکی و نه دوست دارم نه برام مهمه همیشه خونه مادر شوهرمم میگم میگم زشتا شانس دارن من زشتم ولی شوهر به این خفنی گریم امده🤣

اره تا دو هفته پیش شیکم نداشتم وااااا چرا شیکم نداری اللن چاق شدم وا چاق شدی جوش زدم ای وای جوشا از ...

آره واقعا مردم واسه هر چیزی یه حرفی دارن

واقعیتش همینه که آدم وقتی زندگیش مستقل میشه فقط برای همدیگه ارزشمنده و بقیه مهم نیستن.

قشنگی و زشتی هم به ظاهر نیس که به باطنه. خدا هر کسی رو آفریده با زیبایی خاص خودش آفریده. چهره زشت نداریم🥰😊

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده