2777
2789

واسه منم دعا کنید

یه پسر خوب و خوش اخلاق عاشق 

مذهبی

که سیدم باشه چه عالی

سر راهم قرار بگیره

دعا کنید شاید که نه قطعا دعای یه نفر میگیره

#خدا_معجزه_میکنه

من_به_معجزه_ایمان_دارم#  

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین

معجزه اتفاق میوفته🪴🌈

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

ان شالله بهترین پسر گیرت بیاد

میشه در حقه منم دعا کنی شوهرم برگرده و سربه راه بشه ممنونم

جمله ای که همیشه با خودم تکرار میکنم آروم باش هیچ حاله بدی موندگار نیست تو خدا رو داری / بخاطر شرایط بد روحیم در عرض یک سال ۲۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم  به امیده روزی که بتونم پولمو پس بگیرم و اضافه وزن نداشته باشم 
ان شالله بهترین پسر گیرت بیاد میشه در حقه منم دعا کنی شوهرم برگرده و سربه راه بشه ممنونم

ان شالله همسر شما هم بهترین مرد دنیا بشه برات و کنار هم خوشبخت باشین الهی آمین

من اینجا واسه یک‌موضوعی اینقدر التماس دعا کردم ولی دعای هیچکی نگرفت😢 انشالله تو به خواسته ات برسی

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
چنسالته

شما دعا کنم 

بهش رسیدم حتما میگم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

ان شالله بهترین پسر گیرت بیاد میشه در حقه منم دعا کنی شوهرم برگرده و سربه راه بشه ممنونم

سلام عزیزم دلیل جداییت چی بود

الان پشیمون نیستی

حدیث قدسی سخن خود خدا با بنده:هر بنده ای از بندگانم به جای توکل کردن بر دیگری بر من توکل کند گره از کارش میگشایم حتی اگر همه آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند                                                                               پس تو مشکلات به جای فقط آه و ناله کردن که فقط خودمونو آب میکنه و کار دیگه نمیکنه تلاشی که از دستمون میاد انجام بدیم نتیجه رو به خدا بسپاریم و راضی به رضاش باشیم خودش صلاح ما بهتر میدونه شاید چیزی خوشمون بیاد نفعمون نباشه خلاصه خدا هم میدونه هم میتونم و دستش بالای همه دستاس نا امیدی و ناراحتی دور کنیم  تو مشکلات آروم بگیریم چون خدای ما از مشکلات ما بزرگتره  جای ناراحتی تو مشکلات با آرامش تلاش کنیم این بندگی ما میشه  بقیش به خودش سپردیم خودش خدایی قشنگ بلده بکنه و بهترین رو که به‌ صلاحمونم باشه رقم میزنه تلاش کنیم نتیجه هر چی شد بگیم خدا خواسته ومصلحته راضی باشیم خدا به همه بنده هاش کمن کنه خدایا عاقبت به خیری میخوایم 

انشالله یه همسر خوب و پاک گیر همه دخترای مجرد بیاد.ما که نصیبمون نشد.یه شوهر بداخلاق و غیر قابل تحمل .خدا واسم بچه هم نخاسته تا الان.  انشالله تو این روز عزیز هما حاجت روا شن

خدایا تو انقد بزرگی که میدونم حاجت محال کوچیکمو براورده میکنی  
من اینجا واسه یک‌موضوعی اینقدر التماس دعا کردم ولی دعای هیچکی نگرفت😢 انشالله تو به خواسته ات برسی

نمیدونما

ولی چند روزی به این نتیجه رسیدم اونایی که خیلی سختی میککشن

یه معجزه بزرگی منتظرشونه

انشاءالله واسه شما هم هر چیزی که میخواین میشه