2777
2789
عنوان

میخوام ب شوهرم پیشنهادبدم بره با یکی دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4327 بازدید | 125 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه چند سالته که آنقدر بی میل شدی؟ 

نکن این کار رو؟ 

برو دکتر حتی این حرفی که میخوای به شوهرت بزنی رو از ذهنت هم عبور نده 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
هر روز یکی این تاپیکو میزنه!!! خب اعلام کردن نداره. بگو تاپیک میزنی عادی سازی کنی ؟؟؟؟؟

آره میخوان فرهنگ سازی کنن بین ما 🙄😂

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

ببین فک نکن اگ بره فقط نیاز جنسیشو رفته ها وقتی بگی برو دیگ ی ثانیه ام‌تو خونه نیست اون زنی ک نیازشو برطرف کنه پول میخواد خونه زندگی میخواد پس فردام بچه میاره براش تو خوشت میاد زندگیتو خراب کنی پس همون طلاق بگیری سنگین تری 

خب چه کاریه جدا شو هم خودت راحت شی هم شوهرت عزیزم مگه زن دیگه میان که فقط نیاز جنسی شوهرتو رفع کنه اونم مثل تو زن هست و نیاز داره زندگی کامل داشته باشه نه فقط پاسخگوی نیاز جنسی شوهرت بشه 

باید بری مشاوره. الان مهم تر از نیاز شوهرت ، افسردگی و بی میلی شما به زندگی هست

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !