2777
2789
عنوان

کسایی که ایمپلنت کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 11105 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درد داشت ؟؟ منم میخوام انجام بدم خیلی میترسم  من آستانه دردم پایینه

اصلا درد نداره و کل ماجرا تو چند دقیقهِ اولین جلسه تموم میشه. بعد از اون فقط چک می‌کنه و معاینه می‌کنه و قالب می‌گیره و...

از راحت‌ترین کارای دندون همین ایمپلنته.

من ۳ تا دندونمو انجام دادم. دو تاش که با هم بود کلا ۲۵ دقیقه طول کشید (جلسه اولش) اون یکی دیگه هم ۱۵ دقیقه

اصلا درد نداره و کل ماجرا تو چند دقیقهِ اولین جلسه تموم میشه. بعد از اون فقط چک می‌کنه و معاینه می‌ک ...

من وحشت از ایمپلنت دارم و واجبه که دندون کناریمو ایمپلنت کنم ، 

دو بار بینیمو عمل کردم اصلا ترس نداشتم ، اما از این ترس دارم .

ببخشید 

کلا چند دقیقه طول کشید ؟ 

من وحشت از ایمپلنت دارم و واجبه که دندون کناریمو ایمپلنت کنم ،  دو بار بینیمو عمل کردم اصلا تر ...

ببین کلا برای ایمپلنت بین ۴ تا ۶ (شایدم ۷) بار باید بری

- جلسه اول پایه رو کار می‌ذاره و اصل کار همین جلسه اوله که برای من یه دندونم ۱۵ دقیقه طول کشید و ۲ تا دندون دیگم که ایمپلنتش با هم بود کلا ۲۵ دقیقه طول کشید.

- بعد چند جلسه باید برای معاینه بری

- یه جلسه برای قالب‌گیری

- جلسه آخر هم برای چسبوندن ایمپلنت

یعنی کلا یه بار (جلسه اول) دکتر کار می‌کنه که اونم هیچی درد نداره و آسونه

جلسه قالب‌گیری هم که با خمیر مخصوصه و اصلا دردی در کار نیست. همین

مطمئن باش نه تنها ترست می‌ریزه، بلکه از بس آسونه به بقیه هم پیشنهاد می‌کنی و در نهایت وقتی از دندون سالم لذت می‌بری پیش خودت می‌گی کاش زودتر می‌رفتم.

نه عزیزم مشکلی نیست ، چه قیمتش مناسب بوده  من دو واحد انجام دادم بیست تومن پام در اومد بجز هز ...

ولی بازم گرونه بیمه تکمیلی هم نداریم باز خوش به حال کسانی که تکمیلی دارن 

ببین کلا برای ایمپلنت بین ۴ تا ۶ (شایدم ۷) بار باید بری - جلسه اول پایه رو کار می‌ذاره و اصل کار هم ...

منم خیلی میترسیدم دوستم گفت درد نداره منم به فکر افتادم که ایمپلنت کنم

ببین کلا برای ایمپلنت بین ۴ تا ۶ (شایدم ۷) بار باید بری - جلسه اول پایه رو کار می‌ذاره و اصل کار هم ...

چطوری برای شما راحت بوده من خیلی سخت بود برام خیلی میترسیدم باراول رفتم پایه رو گذاشت بعده یکماه فایل شد دوباره رفتم بیرونش آورد کنارش یکی دیگه گذاشت خیلی درد دارم ورمش زیاده