یه سوال خیلی معذرت میخوام طلاق عاطفی یعنی رابطه هم نیس ؟؟؟زندگیم مشکل داره شدید همشم از سمت شوهرمه چند ماه میرفتم مشاوره اخرین بار دیگ مشاورم پیشنهاد طلاق عاطفی داد چندین مشاور هم رفتم همینو گفتن.شرایط جدا شدن کامل رو ندارم چون بچه دارم و بهم وابسته ایم ...موندم چیکار کنم همش یه طرفه دارم سعی میکنم واسه حفظ این زندگی لعنتی ولی شوهرم به کتفشم نیس
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چجوریه شرایطش؟؟؟؟تلفن خونمونم دو روزه یه طرفه شده نمیتونم به مشورم زنگ بزنم دیگ خسته شدم
فکر کنم مثل دوتا دوست باشید باهم ،یعنی دیگه منتظر محبت و رابطه از طرفین نداشته باشی
یعنی از نظر قانونی بازم زن و شوهریم؟؟؟؟؟