2777
2789

من مخصوص پوست سر خشک را زدم تجویز پزشک بود یکی دو دوره استفاده کردم بد نبود اما بعدش چون دارو مصرف کردم دکتر گفت میتونی مصرف نکنی و کلا از برند دیگه استفاده کردم

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام شوره داشتین ؟ من برای چربی موهام گرفتم ولی شوره هام بدتر شد😐

یکم بزنی رفع میشه

باید تمیز آبکشی کنی موها رو

من همینطوری گرفتم

اولا شوره میداد بعد خوب شد

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
عه یعنی شامپو با دارو تداخل میتونه داشته باشه☹

نه عزیزم تداخل ندارن ،ذکتر به من گفت یکیش کافیه ، و من چون جنس موهام با شامپوش سازگاری نداشت ، قرص را انتخاب کردم 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺