2777
2789

من ک تاپیکو ندیدم 

ولی  اینا ک میگن سره کاریه چرا با زندگی خودشون مقایسه میکنن 

مثلا منم دوستم باباش کارخونه داره حاضر نیس با کارخونه دار ازدواج  کنه بالا تر میخواد 

ولی من بابام  یه شغل معمولی داره  همه ش خواستگارایی ک رد میکنه من میگم اگه خواستگار من بود  سریع بله رو میگفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییییی تف ب این شانس 

روز جمعه ای از کله سحر بلند شدم خودمو آماده کردم عکسای عروسیشو ببینم گفتم الان تو آرایشگاهه تفففففف😂😂😂😂😂😂

عشق فقط یک کلام؛ حسین علیه السلام✋

تابلوعه ک تاپیک خودت بود استارتر چون اعتراف کرده بودی ی عضو قدیمی ۹۹ هستی و بخاطر لو نرفتن پروفت عضویت جدید زدی ولی ایده پرداز خوبی هستی تبریک میگم بانو

برای ایران سیه پوشم،جاش بسه گه وادی سویند ده خوم وه ک اوه ی دیارم... که سیکی به هیز نیم... اگر له باوه شم بکه ن تا بیانی ده گرییم :)! 
 از کارگاه بازی نی نی سایتیا خوشم میا 

خخخ راستش من نی نی سایتو دوس دارم چون همه اینجا با جون و دل تاپیکا رو میخونن و بهترین راهنماییا و ایده هاشونو ارائه میدن ب کسایی ک ن نمیدونن کیه ن کجاییه 

حیف نیس این افراد وقتشونو صرف ی همچین تاپیکایی ک نه سر داره ن ته بکنن حالا اگ خنده دار بود ی چیزی و اسکل کردن ی چیز دیگس

برای ایران سیه پوشم،جاش بسه گه وادی سویند ده خوم وه ک اوه ی دیارم... که سیکی به هیز نیم... اگر له باوه شم بکه ن تا بیانی ده گرییم :)!