2777
2789
عنوان

بچه ها تبم قطع نمیشه چیکارکنم

333 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها توتاپیک قبلم گفتم عفونت شدید ادرار ورحم باهم شدم.الان دیگه آنتی بیوتیکای قوی ودوتا تزریقی باسرم دیروز زدم خداروشکر سوزش ودرد ندارم.به حدی بود که پریشب ۳نصف شب اسنپ گرفتم رفتم بیمارستان.ازشدت سوزش آتیش انگارتوبدنم بود.ولی الانم هم شیف دیکلو گذاشتم هم استا ۵۰۰خوردم باز تبم حدود۳۹هست وجون ندارم افتادم یه گوشه.البته فقر آهن وتالاسمی مینورم.ضعف بدی دارم باتب.راهی به نظرتون میرسه؟بروفن ندارم توخونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم‌ چند روزه بدنم حرارت اش بالاست  می شه بگی کجاهات داغه ؟ یعنی فقط دستها و پشونی و شک ...

ببین درجه بزار الان مشکلات فصلی مثل سینوزیت و...زیادن اگه خدانکرده مشکلی باشه یه درمونگاه بروسریع یهو نشی مثل من که بدبختیه.من کف پا وصورتم داغه وچشمام میسوزه

یه کاری میگم بکن شاید جواب گرفتی رو من جواب میده

دراز بکش یه تشک بنداز رو خودت پتو و لحاف نه حتما تشک ک سنگین باشه بعد یه پتو یا لحاف رو تشک

1 ساعت کامل زیرش باش تا خوووب عرق کنی. بعد خوبه خوب میشی شک نکن 

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

عرق بید اگه داری کم در حد نصف استکان بخور برای پایین آوردن تب خوبه. ولی در حد همون نصف استکان روزی

گل گاوزبون دم کن. یا خاکشیر با آب گرم قاطی کن بخور 

قرص هایی که دکتر برای عفونت داده سر وقت بخور. برای عفونتت مایعات زیاد بخور 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
ای وای خدا میدونی همین دوروز تازه من بیمه خدمات درمانیم برام حدود۱تومن هزینه شد؟؟؟؟؟

اره گلم همه چی گرون شده 

حتی با بیمه 

دیگه خدا رحم من کنه تو کشور غریب که هنوز بیمه هم ندارم

انشاالله بهتر شی 

منو هم دعا کن

من ۳ سال پیش عفونت شدید داشتم 

دکتر گفت باید بستری شی 

ولی چون درس داشتم گفتم نه عقب میوفتم برام قرص داد

بعد قرص ها رو معده ام تاثیر خیلی بدی گذاشت و دل درد های شدید می شدم 

حواست باشه ممکنه دل درد بگیری 

به دکتر بگو قرص رو عوض کنه 

سر خود اصلا آنتی بیوتیک نخور چون ممکنه جواب نده بعدا و مقاومت ایجاد شه