2777
2789
عنوان

پسرم ۸ ماهشه.شباخواب نداره.دیفن هدرامین بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 62 پست
خوب اویشن گیاهی اومده بابا دارو هایه خوبی گیاهی تو داروخانه برا بچه ها است 

می ترسم بدم راستش حساسیت چیزی بده چون سنش کمه برا خودم میخورم ولی به اون تاحالا ندادم

استارتر باید کمک بگیری از کسی مادر شوهر خواهرشوهر مادر پدر خواهر خودت تا استراحت کنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی بچت دندون درآورده؟ 

پسرمنم ۸ماهشه شب وروز گریه وبی قراری می کرد تا وقتی که دندون درآورد الان میفهمم طفلکی واسه دندون اینهمه اذیت میشده

هیچ کس تو این دنیا لیاقت قرمزشدن چشاتو نداره💔
من یه دکتر بردم آموکسی کلاو داد دکتر بچه ام نبود اخه  بعد فردا بردم گیش دکتر بچه ام گفت کی دار ...

من که راحتش میکنم میگم بوه ام حساسیت داره مجبوره گیاهی بده بعدا فهمیدم واقع الرژی داشته با یه اسپری دیگه الان خوب میشه نیاز به انتی بیوتیک هم نداشته

استارتر من چ خودم چ اطرافیان همه استفاده کردیم ایرادی هم ندیدیم...

ربطی ب هوش بچه و اینا نداره این سوسول بازیا چیه بچه اگه باهوش و زرنگ باشه از همون بچگی هست خنگ و کودنم باشه هرکاریش کنی همونه...

بخدا بچه میشناسم شام شب بزور دارن اینقد باهوشه ک نگو بعد ی پسردایی دارم ۲۴ ساعت خدا داییم از هرچی خیرخداس میریزه تو حلقش ی خنگیه ک نگو الان ۱۰ سالشم هست

من که راحتش میکنم میگم بوه ام حساسیت داره مجبوره گیاهی بده بعدا فهمیدم واقع الرژی داشته با یه اسپری ...

من آنتی بیوتیک الان نمبدمش 

براش شربت سرماخوردگی سیتریزین نوشت با استامینوفن 

تب گلو درد سرفه ابریزش بینی داره 

اصلا اين كارو نكن

شايد رفلاكس داره اذيتش ميكنه

هممون اذيت شديم من خودم نابود شدم جالب بود تو بارداري هم بي خواب بودم بعدش ك دام خواب ميخواست پسرم نذاشت مخصوصا تا ٢ ماهگي

من صداي سشوار دانلود كرده بودم عالي بود حتي تا يك سالگي يا موقع خواب ميزاشتم بالا سرش 

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
حداقل ضررش کمتر از داروشیمیایی بعدم اگه گلوش عفونت داشته باشه میزنه به گوشش و قلبش 

نمیدونم چرا از وقتی مریض شده دندوناش رو هم محکم فشار میده میگه درد میکنن 

اخه قبل مریضیش نمیگفت 

بعد تمام دندوناش در آورده 

تو این سن ممکنه دندون عقل در بیاره؟؟؟؟؟ 

استارتر من چ خودم چ اطرافیان همه استفاده کردیم ایرادی هم ندیدیم... ربطی ب هوش بچه و اینا نداره این ...

خوب به فرهنگه چرا با دارو بعدا استرس هست و بی اعتمادی هست خیلی اثرات دیگه هم هست که دارو میگذاره حتی استرس فردا مگه میشه بی اثر باشه شما نمک هم زیاد بدی اثرش همون موقع معلوم نمیشه یا قند زیاد .غیر ممکنه بدون اثر باشه پس ما زحمت الکی و بی خوابی الکی کشیدیم خیلی اقوام هستند راحت میکنند چرا درگیر بچه داری و شب زنده داری بشند

مهم اینکه تب نداشته باشه .وای دندون که خیلی بچه ها مثله بچه من دوتا دوتا در میاورد 

اخه همه دندوناش داره  در آورده نمیدونم چرا دندوناش رو هم فشار میده 

تبش مدام بالا گایین میشه ویروسی مریضیش