2777
2789

حدیث کسا میگن خیلی خوبه

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ختم ۶۰ روز استغفار برای ثروت.

دعای پنج دقیقه قبل از اذان صبح از ایت الله بهجت فوووووق العاده جوابه.

نماز شب 

حاجتای مربوط ب قبولی امتحانات  هم نادعلی هفت بار

برای امتحانام ذکر یا خیر الناصرین شبی یازده بار فک کنم تا ۱۴ شب بی اندازه معجزه بود

حرز جواد ب بازوی راست بستن بسیار عجیب‌و‌غریب بود برام

همینا

سلام. هر دعایی مستجابه یقینا البته ترک گناه و محرمات و انجام واجبات شرط هست. چله های خوب زیاد داریم. چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس ره ردخور نداره تو همین سایت بارها و بارها حاجت رواییش رو دیدم یک نمونه از حاجت روایی دوستان رو هم تاپیک زدم.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

موقع طلوع آفتاب ۱۱ بار آیت الکرسی بخون و موقع هر بار خوندن بین دوتا عین ( یشفع و عنده) به چیزی که می ...

این برای بازگشت معشوق نیس مگ

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

من زیاد معتقد نیستم اما ذکر لاحول و لا قوه الا بالله خیلی به من آرامش میده و سریع گره کارم وا میشه، شایدم چون من بهش ایمان پیدا کردم جواب میده واسم 

هر چنتا در توانم باشه میگم در طول اون مشکل 

بحث با احمق ممنوع 🤚

نذر نمک.... چله وتوسل به شهدای گمنام..‌.. دخیل بستم بحضرت زینب قسمش دادم به باباش اونقد دلم شکسته بود گفتم بخدا توهم ردم کنی فردا بجز خدا شکایتتو به بابات میکنم گفتم دلم شکسته بهمتون توسل کردم ردم کردین تونکن دارم از پا در میام که یروز بعدش حاجتمو گرفتم کاش بی بی زینب منو ببخشه دلتنگ تنها بودم از دخترم دور بیقراریش داشت از پادرم میورد ماه محرم امسال بود شب کفن دفن

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠
سلام. هر دعایی مستجابه یقینا البته ترک گناه و محرمات و انجام واجبات شرط هست. چله های خوب زیاد داریم. ...

خودتون این چله و انجام دادین من خیلی تو مضیقه هستم خیلی استرس و دلشوره داره دیونم می‌کنه طوری که از فکر و خیال موهام داره سفید میشه رها بشم همین

حرز امام جواب رو خودمون باید بنویسیم یا چاپ کنیم؟

ن عزیزم باید سفارش بدی برات بنویسن و‌نمازشو‌به اسم خودت بخونن.خیلی مهمه ک اصل باشه چون اداب خاصی داره.باید روی پوست اهو باشه باید در زمان و‌ساعت خاصش‌نوشته بشه نمازش باید حتتما خونده بشه اونم ب اسم شخص از مغازه اصلا نگیرین تاثیر نداره بعدشم حرژ جواد اصلی طولانی و زیاده .اون‌دعا کوچیکه نیست اصلا