2777
2789
عنوان

بیاین ی رمان بگین بخونیم🙏

328 بازدید | 40 پست

بچه ها سلام کسی تا حالا رمانی خونده خوب باشه

دنبال ی رمان _۱۸ میگردم😝😂

رمان اسطوره رو تازه تموم کردم با داشتانش قلبم درد گرف😕

ولی یکی میخام ک خیلی توش لحظات...باشه😐😂

اگه میشه معرفی کنید😂

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹۸۴ و بخون یه چیز هم یاد بگیری

اینجور رمان ها و بخونی ته تهش فایده شون اینه که میفهمی زندگی واقعی ۱۸۰ درجه با اینا فرق داره

بعد میشینی میگه این چیزا فقط تو رمانا بود 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

رمان ایرانی یا خارجی ایرانی خیلی کم خوندم مثلا زن زیادی از جلال ال احمد قشنگه بامداد خمار قشنگه شاهزاده عقیم کلیدر خجی جز از کل سینوهه کلئوپاترا صد سال تنهایی خاطرات ان فرانک خالکوب اشویتس

اگه آبکی میخوای همسر کوچک من ولی خب توش صحنه داره 

اگه رمان درست و حسابی میخوای تا تلاقی خطوط موازی. این مرد امشب میمیرد. تقاص. قصاص این ۴تا واقعا عالین من خودم خییلی دوسشون داشتم سقوط نرم هم خوبه و عابر بی سایع

۱۹۸۴ و بخون یه چیز هم یاد بگیری اینجور رمان ها و بخونی ته تهش فایده شون اینه که میفهمی زندگی واقعی ...

۱۹۸۴ چی هس

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خوبه رمانش؟

از گابریل گارسیا مارکز

نویسنده صدسال تنهایی

کلا اونجوری که تو میخوای نیست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...