2777
2789

😐😐

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوگو

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....

خوشکلا با نی مد رو که همتون میشناسین 

فعلا تو جشنوارست 

تا ۶۰-۷۰ درصد تخفیف داره رو همه اجناسش 

حالا یا لباس 

یا لوازم ارایشی

و ....

اگه تصمیم دارین خرید کنید یا حتی شانستون رو امتحان کنید چون ممکنه تا صد درصد تخفیف هم بگیرین تا سقف ۱ میلیون 

سایتشو سرچ کنین تو مرورگرتون 

گردونشو بچرخونین و شانستونو امتحان کنین

اگر باانی   مد منظورته که وسیله هاش افتضاح گرونه دقیقا دوبرابره بیرونه

عشقم با نی مد گرون نیست 

برنداش یکم قیمتشون بالاست 

مثلا من یه شلوار از جین وست خریده بودم ۱/۵ 

خب اونم همینو داره منتهی با تخفیف ۶۰ درصد

عشقم با نی مد گرون نیست  برنداش یکم قیمتشون بالاست  مثلا من یه شلوار از جین وست خریده بو ...

من امشب با قیمت بیرون یه چیزایی رو تطبیق دادم واقعا گرون بود 

دقیقا دو برابر

برند خاصی باشن قابل هضمه

من امشب با قیمت بیرون یه چیزایی رو تطبیق دادم واقعا گرون بود  دقیقا دو برابر برند خاصی باشن ق ...

خب برندن دیگه 

مثلا جین وست

ادورا

کالینز و ... بخاطر برند بودنشون گرونن ولی خب با تخفیف ۶۰ درصد قیمتشون خیلیی معقول

خب برندن دیگه  مثلا جین وست ادورا کالینز و ... بخاطر برند بودنشون گرونن ولی خب با تخفیف ۶۰ د ...

عزیزم مثلا چادر بازی برای بچه همینو تو شهرمون داره ۲۴۰

ولی این سایت میده ۳۸۰

میکشه رو قیمتهاش بعد تخفیف میزاره

عزیزم مثلا چادر بازی برای بچه همینو تو شهرمون داره ۲۴۰ ولی این سایت میده ۳۸۰ میکشه رو قیمتهاش بعد ...

عزیزم من طرفداری نمیکنم از برندشون 

ولی من چون شلوارو از نمایندگی اصلی جین وست بدون تخفیف ۱/۵ خریدم 

ولی دیدم اینجا ۶۰ درصد تخفیف داره برام جالب اومد 

ولی خب برند تا برند هم قیمتا متفاوته دیگه

عزیزم من طرفداری نمیکنم از برندشون  ولی من چون شلوارو از نمایندگی اصلی جین وست بدون تخفیف ۱/۵ ...

عشقم منم برند حالیمه والا😑😑😑

وقتی میگم تطبیق دادم لابد یه چیزی میدونم دیگه