2777
2789
عنوان

بعد از ۹ ماه بارداری و ۱ سال و نیم بچه داری ..خیالممم راحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 56 پست
اره دقیقا شوهرمم همینو میگف  ولی فکرش که ممکنه مال ما نباشه مثل خوره تو ذهنم بود همیشه  ...

عزیزم فقط حساس شده بودی علتشم هم این بوده که طبیعی باردار نشدی. فقط یه وسواس فکری بوده 

حق که داشت به اونش کاری ندارم.  ولی از نظر من هیچ فرقی نداره اون بچه پدر و مادرش رو پشت پناهش ...

اره حرفتو قبول دارم 

ولی فکرش یه لحظه هم از سرم نمیرفت بیرون 

خب چکار کنم 

اخه اونایی که بچه میارن یا تو همین پروسه ی ای وی اف تخمک اهدایی با جنین اهدایی میگیرن خیلی قبلش به نطرم آمادگی دارن 

و آمادگی پیدا میکنن 

ولی من برا مشکل همسرم که واریکوسل بود و اسپرم کم داشت این کار رو کردیم و توقع داشتیم که تخمک و اسپرم خودمون باشه 

واسه همین فکرش از سرم نمیرفت بیرون که نکنه یه وقت اشتباه شده 

تا همین امروز که جواب آزمایشامونو گرفتیم و خیالم راحت شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا شوهرمم همینو میگف  ولی فکرش که ممکنه مال ما نباشه مثل خوره تو ذهنم بود همیشه  ...

من فک میکنم هنوزم دلت خنک نشدع ب ج آزمایشم شک داری😅

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من فک میکنم هنوزم دلت خنک نشدع ب ج آزمایشم شک داری😅

وای نه بابا 

اتفاقا قبل ازمایش کلی تحقیق کردم و بهترین آزمایشگاه رو رفتم و کلی هم از همه جا گرون تر بود