2777
2789
عنوان

یه سوال قرآنی

109 بازدید | 11 پست

داشتم الان معانی سوره بقره می‌خوندم.. بعضی آیه یجوریه انگار مخاطبش مرد ها هستن..یجوریم شد..حس میکنم اصلا آدم نیستم.یجوریم ک فکر میکنم همه قرآن داره با مردها حرف میزنه.. 

بنظرتون چرا اینجور نوشته.

عزیزم زنگ بزن از عالم دینی بپرس..اینجا جای نیست..

الان یه عده میان به قرآن بی احترامی میکنن.

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اشتباه برداشت کردی  خدا داره تو قرآن مثال مردهای پیشین میاره و وقتی مثلا میگه یا آیهاالذین آمنو منظورش زنان و مردان مومن هستش

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥

عزیزم این خدا به پیامبر میگه اگه مردم از پریودی زنان ازت پرسیدن چون فقط یک پیامبر اللهی داشتن و حتی بعضیا سواد قرآن خوندن نداشتن اون زمان

حب♥ الحسین ♥حب لاینتهی مثل حب الله سبحانه  و تعالی♥ اللهم صلی علی محمد و محمد و عجل فرجهم ♥   دوستان نی نی سایتی  خواهش میکنم هرگز با توهین یا  مسخره جواب ندهید به همدیگر احترام بگذرید     15 سالگی  نی نی سایتی بودم  و خواننده خاموش بودم♥
راستش منم وقتی معانی رومیخونم به دینم شک میکنم

عزیزم شاید باورت نشه معنی اشتباه تو قرآن هم.هست سعی کن تفسیر بخونی هرجا که گیر گردی تفسیرش بخون مثلا تو گوگل بزن تفسیر فلان آیه فلان سوره

عزیزم اشتباه برداشت کردی  خدا داره تو قرآن مثال مردهای پیشین میاره و وقتی مثلا میگه یا آیهاالذی ...

اره احتمالا...خدا کنه هیچوقت دیگه شک نکنم ب قرآن..چون تنها راه ارامشمه

اره احتمالا...خدا کنه هیچوقت دیگه شک نکنم ب قرآن..چون تنها راه ارامشمه

نه عزیزم هیچ وقت شک نکن این دسیسه شیطان هست که میخواد تو رو از قرآن دور کنه و هزار تا وسوسه میکنه تو دلت قبلش اعوذبالله من الشیطان الرجیم بگو

آفرین..همینطوره💔

ااره عزیزم مردم بیسواد میومدن پیش پیامبر و ازش سوال میکردن پیامبر هم میگفت مثلا در دوران عادت ماهایانه با همسرانتون نزدیکی نکنید که حرامه