2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یکی جواب بده

166 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من جدیدا اومدم اینجا و فقط برای یچیزی اومدم 

امروز برادرم کلا تب داشت و اصلا قطع نمی‌شد بردیمش دکتر سرم زد امپول زد اوردیمش داروشو دادیم خوابید و وقتی بیدار شد توهم زده بود یعنی تو حال خودش نبود و یجوری نگاهمون میکرد انگار مارو نمیشناسه 

الانم باز خوابیده من خیلی میترسم که چیزیش بشه 

کسی همچین تجربه ای داره ؟ لطفا خواهش میکنم جواب بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تبه احتمالا یادمه شبی که ابله مرغان گرفتم هذیون میگفتم خودم میفهمیدما ولی کم توهمم میزدم

چند سالتون بود ؟ من خیلی ترسیدم خیلی وحشتناک بود الانم خوابم نمیبره نشستم بالاسرش ک یموقع دوباره اونطور نشه خدای نکرده

تاحالا همچین چیزی دیدین ؟ دارم سکته میکنم

اره بابا خودم چندبار اینجوری شدم بعدش بهم گفتن ی بارم مامانم خیلی مریض بود و تب داشت هزیون میگف حتی پاشد درو باز کرد میگف ی پیر زنه پشت دره بهش غذا بدید بعد فهمیدیم از تب بوده

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
چند سالتون بود ؟ من خیلی ترسیدم خیلی وحشتناک بود الانم خوابم نمیبره نشستم بالاسرش ک یموقع دوباره اون ...

اخی حتما خیلی تب داره پاشویه کن بالاسرش نشستی با سرکه و آب و نمک یا دستشو گلاب بمال گناه داره 

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎
چند سالتون بود ؟ من خیلی ترسیدم خیلی وحشتناک بود الانم خوابم نمیبره نشستم بالاسرش ک یموقع دوباره اون ...

۱۳اینا بودم ولی یادمه که توهم میزدم کنار مادرم آدمای دیگم میدیدم اون اوج تب که رد شد به حال عادی خودم برگشتم

گل گاو زبون دارین دم کنی براش؟

نگرانم نباش اگه وخیم بود میبرینش دکتر

تبش کمتر نشده؟

💫All of those stars have a reason
۱۳اینا بودم ولی یادمه که توهم میزدم کنار مادرم آدمای دیگم میدیدم اون اوج تب که رد شد به حال عادی خود ...

تبش رفته نمی‌دونم مثل اینکه اون حالتش بیشتر از دوز دارو ها بوده نه تب