2777
2789
عنوان

یائسگی زودرس و تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 8391 بازدید | 32 پست

به نظر من ریسک نکن و حتما برو سراغ تخمک اهدایی‌‌‌‌‌‌‌‌‌ الان دیگه یه چیز عادی شده. یه تاپیک تو نی نی سایت هست برای خیلی سال پیشه من مدتها اونو میخوندم در مورد همین مشکل شما اگه وقتشو داری بخون مطالب خوبی توشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من قبل بارداری سونو دادم دکتر بهم گفت ذخیره تخمدان پایین رفتم سه تا دکتر دیگه اونام همینو گفتند ...

سلام عزیزم‌ میشه اون دکتر که ویتامین داد رو معرفی کنی؟البته شما اصفهانی و من تهران...ولی حالا بگو شاید به درد شخص دیگه ای بخورد...در ضمن من هم ذخیره ام پایینه و هم دیگه پریود نمیشم.به درد کسی که پریود هم نمیشه میخوره این دکتر؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
ببین من قبل بارداری سونو دادم دکتر بهم گفت ذخیره تخمدان پایین رفتم سه تا دکتر دیگه اونام همینو گفتند ...

اگه یادت میاد اسم ویتامین ها هم بگید...ممنونم

سلام عزیزم‌ میشه اون دکتر که ویتامین داد رو معرفی کنی؟البته شما اصفهانی و من تهران...ولی حالا بگو شا ...

سلام گلم دکتری که رفتم اصلا معروف نبود خانم دکتر علی اکبریان یکم پیر و بداخلاقه. یه دکتر تو اصفهان هست الهام اولیا پناه دکتری جوان صبور و با معلومات بالا. خیلی ها میاند پیشش میکرو و ای وی اف. عالیه. البته تهران مسلما دکترای خوب داره. 

سلام گلم دکتری که رفتم اصلا معروف نبود خانم دکتر علی اکبریان یکم پیر و بداخلاقه. یه دکتر تو اصفهان ه ...

ممنونم عزیزم..من اصلا پریود نمیشم و دکترای خوب و مشهور جوابم کردن...هر چی هم تو اینترنت دنبال دکتر میگردم..مورد مناسب خودمو پیدا نمیکنم..همه بهم پیشنهاد تخمک اهدایی دادند...حالا باز هم خدا رو شکر که شما جواب گرفتی...شما پریودتون منظم بود؟

ممنونم عزیزم..من اصلا پریود نمیشم و دکترای خوب و مشهور جوابم کردن...هر چی هم تو اینترنت دنبال دکتر م ...

گلم من پریود میشدم اما نمی دونم چرا سه دوره حجم پریودم کم شد مثلا همیشه 7 روز بودم یکدفعه میدیدم فقط 3 روز پریود هستم. رفتم سونو گفت ذخیره تخمدانت کمه. رفتم پیش دونفر دیگه گفتند بله براساس سونو کمه باید بری آزمایش هم بدی که کرونا شد و من دیگه نرفتم. اما من پریود میشدم شما که نمیشی یه مقدار کار سختتره. 

گلم من پریود میشدم اما نمی دونم چرا سه دوره حجم پریودم کم شد مثلا همیشه 7 روز بودم یکدفعه میدیدم فقط ...

عزیزم میشه اسم ویتامین هایی که دکتر تجویز کرد رو بگی

عزیزم منم مشکل نبود تخمک رو داشتم . تخمک اهدایی گرفتم خوشبختانه دوقلو باردار شدم به نظرم توام تخمک اهدایی بگیر شماره یه خانم واسطه ای رو میذارم که کارای من رو انجام دادن باهاشون تماس بگیر خودشون صفر تا صد کارتون رو انجام میده .کارش خوبه 

09128935612 خانم جعفری  

عزیزم منم مشکل نبود تخمک رو داشتم . تخمک اهدایی گرفتم خوشبختانه دوقلو باردار شدم به نظرم توام تخمک ا ...

ممنون عزیزم.خوده مرکز ناباروری معرفی میکنه برای تخمک.اولین انتقال باردار شدی؟بچه هات شبیه خودت هستن؟

ممنون عزیزم.خوده مرکز ناباروری معرفی میکنه برای تخمک.اولین انتقال باردار شدی؟بچه هات شبیه خودت هستن؟

داره تبلیغ میکنه...دروغ میگه...احتمالا خودش جعفریه یا آشناشونه.

خیلی عجیبه، معمولا این چیزا ژنتیکی هست. بله من پریود میشم. البته یه چیز بگم همه چیز امکان پذیر هست. ...

عزیزم منم ئائسگی زودرس دارم دکترگفت بعیده بارداری بشی به همسرم گفتم جلوگیری نکن وباردارشدم اما چه فایده بچم هیپروس شد تو ۳ماهگی سقط شد ودکتربهم گفت وقتی ذخیره تخمدان ضعیف باشه نباید ریسک کنی امکان داره باردار بشی اما اینطوری فقط زجر ودرد