2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داری عزیزم حالت چجوری میشه

یه سال و نیم پیش ماهی دوبار شبا موقع خواب میشدم. فک میکردم دارم میمیرم فکم قفل میشد تو سرم احساس بدی داشتم متوجه اطرافم نمیشدم خیلی ترسناک بود. 

ولی پریروز محل کارم بود صبح و یه لحظه حس کردم اتفاقات اطرافم واقعی نیستن فکم قفل شده بود پاشدم رفتم دستشویی نشستم گریه کردم 

یه سال و نیم پیش ماهی دوبار شبا موقع خواب میشدم. فک میکردم دارم میمیرم فکم قفل میشد تو سرم احساس بدی ...

وای چقد بد عزیزم ،من تنها میشم تهوع شدید میگیرم بالا میارم تپش قلب و استرس وحشتناک،شهر غریبم شوهرم میره ماموریت بچمم میره مدرسه میخوام دق کنم فقط 

وای چقد بد عزیزم ،من تنها میشم تهوع شدید میگیرم بالا میارم تپش قلب و استرس وحشتناک،شهر غریبم شوهرم م ...

فقط کسی که پنیک و تجربه کرده میتونه تورو درک کنه. میفهمم چی میگی‌. من فک کنم سرترالین خوردم یه همچین چیزی ولی حتما برو پیش متخصص مغز و اعصاب خوب دارو بخور

فقط کسی که پنیک و تجربه کرده میتونه تورو درک کنه. میفهمم چی میگی‌. من فک کنم سرترالین خوردم یه همچین ...

من۱۵سال پیش رفتم دکتردارو خوردم خوب شدم الان چندماهه دوباره حالتام برگشته امشب رفتم پیش همون دکترقدیمی یه داروهای عجیبی داد ترسیدم بخورم بدتر بشم،خیلی حال بدیه ناراحتم که مدام فکرم درگیره این استراسها و ترسیدنهاس خیلی پانیک بده 

من۱۵سال پیش رفتم دکتردارو خوردم خوب شدم الان چندماهه دوباره حالتام برگشته امشب رفتم پیش همون دکترقدی ...

میفهمم. منم دوسه روزه حالم بده. قشنگ حس میکنم چه فشاری رو بدنمه رعشه دارم بغض دارم حالت تهوع و تنگی نفس. دارو خوبه اگه دوزش ملایم باشه

میفهمم. منم دوسه روزه حالم بده. قشنگ حس میکنم چه فشاری رو بدنمه رعشه دارم بغض دارم حالت تهوع و تنگی ...

من فکر میکنم فقط منم که حالم بده و ناامید میشم ،چرا دارو نمیخوری عزیزم