شوهرم ماهی ۱۵ حقوق داره اما اصلا نمیتونیم پس انداز کنیم همش خرج میشه ی طرف همش درگیر دکتر هستم و دارو خیلی ناراحتم چرا ولخرجم طلا هم برای پس انداز خوب نیست چون موقعی ک ب پول نیاز داری مجبوری زیر قیمتی ک خریدی بفروشی بنظرتون ی حساب باز کنیم رمزش رو بندازم دور ک برداشت نکنیم
از ی طرفم خونه ام ن مبل داره ن وسایل دیگه چون خونمون قدیمی و داغون شوهرم میگه من دلم نمیخواد خرجش کنم هر کاری کنم بازم درست نمیشه یا بنظرتون ی زمین داریم کم کم اون و درست کنیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من همیشه همون اول یه مقدارشو میریزم به حساب پس اندازمون که خرج نشه...🙂
بعد
وسط ماه کم میاریم مجبوریم از همون پس اندازمون برداریم😐😂😂
(با اینکه جفتمون ولخرج نیستیم )😞
بازم ناشکری نمیکنم💔
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
من ۴۰ تومن پس انداز کردم گفتم برم طلای بدون اجرت بخرم که موقع فروش ازش کم نشه به ...
واقعا من همش میگم چرا طلا فروش ب ضرر خودش کار میکنه وقتی میتونه با اجرت و درصد بیشتر بفروشه خرید طلای بی اجرت چجوریه یعنی چون اجرت نداره بیشتر درصد میگیرن روش
از ی طرفم خونه ام ن مبل داره ن وسایل دیگه چون خونمون قدیمی و داغون شوهرم میگه من دلم نمیخواد خرجش کن ...
همین کارو کنید
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
راستش مخارج بالاست. اول یه ماه تمام هزینه هایی که میکنید، بنویس. بعد دستت میاد چقدرش واجبه و نمیشه ازش گذشت. اون بقیه را از ماه بعد سعی کن تو یه حساب جدا بریزید. یکم که جمع شد برو طلا یا سکه بگیر.