2777
2789

بچه ها خیلی حالم بده، دوماهه پیش کورتاژ شدم ، دو سه روز پیش گفتم یه دکتر برم چرا این قاعدگیم دو هفتس تموم نمیشه رفتم سونو کرد گفت هنوز ساک بارداری داری خانم!! من دوقلو باردار بودم ینی کورتاژ نمیدونم چکار کردن کلی بعد از اینکه مرخص شدم ازم خارج شد جیگر و خون ...

تمام صورتم جوشای بزرگ و لک ریخته بیرون ، از دیروزم موقع ادرار یک درد و سوزش شدید دارم که واژنم بشدت درد میگیره بعدش ... منتظرم شنبه برم دکتر 

نمیدونم این ساکو چطور بیارم دکتر گفت میخای برات قرص بزارم شیش تا قبول نکردم گفت پس باید بری کورتاژ مجدد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور کورتاژ کردنت که ساک مونده 

وای 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

میترسم یهو شیش تا بزاره تو رحمم  

یهو 6 تا خیلی زیاده رحم ت در نیاد از جاش خدایا یه دکتر دیگه برو 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

میترسم یهو شیش تا بزاره تو رحمم  

سلام عزیزم ، من طبق تجربه خودم از سقطام میگم.چون اصلا کورتاژ نشدم. کنجد سیاه بجوشون هر۴ساعت یکبار یک لیوان بخور. هرچی باشه دفع میکنی. اگه میتونی در کنارش روزی ۲لیوان هم دم‌کرده زعفران بخور

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
الهی بگردم پریود شدی بعد دوماه؟ کی بود؟منم ۲۵روزه کورتاژ کردم هنوز پریود نشدم طبیعیه بنظرت؟

من دقیقا دوماه پیش کورتاژ شدم یه بیست روز خونریزی داشتم قطع شد بعد از دو سه هفته یه روز درد وحشناکم گرفت یه چیزی اندازه توپ خون گرد افتاد پایین ازم نیم ساعت بعد درد قطع شد بعد تا دو هفته همینجور خونریزی داشتم تا دو سه روز پیش که قطع شد 

سلام عزیزم ، من طبق تجربه خودم از سقطام میگم.چون اصلا کورتاژ نشدم. کنجد سیاه بجوشون هر۴ساعت یکبار یک ...

چقد اب بریزم چقد بجوشه باور میکنی من هر نوع گیاه قاعده اوری بود خوردم حتی عروسک تلخ زهرمارو