2777
2789
عنوان

تجربه مرگ مشابه برنامه✳ زندگی پس از زندگی✳

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم دو مورد تجربه داشتم اما در حد جدا شدن روح و رفتن ب گوشه اتاق بود   ادامه نداشت

زندگی میگذرد و هر کس سهمی از عمر دارد! تا آنجا که از دست برآید، باید چنان زندگی کرد که تلخ نباشد و برای کسی هم تلخی نیاورد؛ که زندگی همه اش شوخی ست! ✍ احمد محمود
من دو سه قسمت دیدم خیلی ضایع بود  همش دروغ

برنامه امسال آره

یسری قسمتا انگار دروغ بود اما دو فصل قبلی درست بود

زندگی میگذرد و هر کس سهمی از عمر دارد! تا آنجا که از دست برآید، باید چنان زندگی کرد که تلخ نباشد و برای کسی هم تلخی نیاورد؛ که زندگی همه اش شوخی ست! ✍ احمد محمود
خب چی گفتن 

گفت که حین عمل یهو از کنار در اتاق دکترو دیدم که داره جراحی می ککه و کادر اتاق عمل بعد با دید خیلی خیلی واضح همه چی رو می دیدم و تعجب کرده بودم که چه جوری انقدر زود بیناییم خوب شده (داشت عمل چشم انجام میداد) بعد رفتم جلو دیدم عه خودم روی تخت هستم و تا عمق چشمامو می دیدم دکتر داشت بخیه می کرد

یهو دوزاریم افتاد و ترسیدم و گفتم میخوام برگردم با همون دید ضعیف 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
همین افراد که میگن رفتن برگشتن  هر کی میمیره دیگه بر نمی گرده

تو خانواده و آشنایان منم ندیدم ولی خودم خوابشو دیدم 

و از بقیه شنیدم 

اخه ربطی نداره ک دروغ بگن 

حالا تلویزیون رو نمیگم ک چندتا بزارن روش ولی حرفای بقیه رو باور میکنم

من بارهاداشتم ولی برای خیلی سال پیشه البته نمردم بهش میگن برون فکنی .

ینی چی

چقد طول کشید