2777
2789

اینکه وقتی بعد از پارک دوبل گفت دنده عقب برو باید اجازه بگیرم؟

و اینکه چه کلک هایی میزنه😂تا آدمو رد کنه؟ 

اول کمربند رو ببندم بعد ماشین رو روشن کنم یا اول ماشین رو روشن کنم بعد کمربند رو ببندم

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا میگه جلو در پارکینگ یا سر میدون پارک دوبل کنی که بعدش برای دنده عقب باید بگی نمیشه خلافه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

” صادرکات ” در آزمون شهری !

1_ صندلی ( تنظیم کنید تا راحت بنشینید )

2_ آیینه ها ( تنظیم کنید اگرم تنظیم بود الکی یک دستی به آیینه ها بزنید )

3_ دنده را حتما خلاص کنید ( وگرنه وقتی خودرو را روشن کنید ماشین میپرد و افسر در جا ردتان میکند )

4_ روشن کردن خودرو و سپس راهنما زدن بعد از چند ثانیه ( قبل از چرخاندن فرمان برای خروج از پارک )

5_ کمربند ( حتما ببندید )

6_ آماده کردن دنده ( در اینجا کلاچ را تا ته باید بگیرید اما پاتونو نکوبید رو کلاچ طوری که دشمنتونه :))) و سپس بزنید در دنده یک )

7_ ترمز دستی را آزاد کنید ( چیزی که همه یادشون میره و نمره منفی میگیرند از افسر )