2777
2789
عنوان

پول

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 27 پست

وای پول بگیرم ک امار خریدامو دارم. ب چشم میاد اون طوری . هر وقت خرید داشته باشم. پول میگیرم. قبل گفتنم پول همیشه برام میذاره.   ماهی یه تومن تا ۴ تومن میشه اغلب خریدام. زیاد بیاد پولم .‌پس انداز میکنم 

. خرج خونه و لباس هم با هم میریم  خرید .خودش حساب میکنه‌ همیشه

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
چیا می‌خرین مثلا ؟ 

بستگی ب موجودی داره. یه بار میبینی یه چیزی خریدم پیام اومد فلان قدر موجودی هست و زیاد بود میپرم طلافروشی. یامتوسط بود پالتویی مانتو و کفش و لباس و آرایشی و..... وای کفش. همیشه کفش کم میارم😬

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی می خری مگه

اینترنت شارژ

لباس  لوازم ارایشی 

درضمن کلی پول اسنپ میدم😂 هی میرم خونه مامان

شوهرم بهم ماهیانه میده ب هیچی کار نداره دیگه

البته اینم بگم لباس هایی مث مانتو و چادر و کفش ک گرونه رو خودش میخره

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
بستگی ب موجودی داره. یه بار میبینی یه چیزی خریدم پیام اومد فلان قدر موجودی هست و زیاد بود میپرم طلاف ...

من دوساله کفش نخریدم تازه پریروز رفتم یه جفت سفارش دادم بدوزن 

نمی‌دونم قدرت انتخاب ندارم یا انگیزه ندارم 

🤐

همسرم همراه واسم طلا میاره واس همین پول کم میده

خیلی خوبه همین پس اندازع

منم چندماه روی خودم فشار اوردم خرج نکردم تونستم یه جفت گوشواره بخرم باهاش 

شوهرم تا دید پول پس انداز دارم خودشم باقیشو داد

من دوساله کفش نخریدم تازه پریروز رفتم یه جفت سفارش دادم بدوزن  نمی‌دونم قدرت انتخاب ندارم یا ا ...

سالی بالای ۴ جفت میخرم.یا خراب میشن یا از چشمم میفتن. 

احتمالا وسواس به خرج میدی

وای پول بگیرم ک امار خریدامو دارم. ب چشم میاد اون طوری . هر وقت خرید داشته باشم. پول میگیرم. قبل گفت ...

من شوهرم مثلا سالی دوبار مانتو   میخره برام یا هر دوسه سالی یه چادر 

اگه مثلا در طی سال دوتا مانتوشو برام خریده باشه بعد من یه مانتو چشممو بگیره اگه خودمو هم بکشم واسم نمیخره میگه خودت بخر 

درضمن لباس های تو خونه هم باخودمه

خیلی خوبه همین پس اندازع منم چندماه روی خودم فشار اوردم خرج نکردم تونستم یه جفت گوشواره بخرم باهاش& ...

من چون اهل طلا و پس اندازم درآمدش ک بعضی ماه های سال بالاست زیاد پول میزنه. تازه عروس ک بودم جمع کردم دو تخته فرش دستباف گرفتم  ی بارم سرویس طلا خوشش اومد دیگ زیاد پول میده. با اینکه خانه دارم اما همیشه کمک حالش بودم.

من شوهرم مثلا سالی دوبار مانتو   میخره برام یا هر دوسه سالی یه چادر  اگه مثلا در طی سال د ...

خب قد نیازت پول بگیر. و طبق تورم هر چند ماه یبار باید مبلغ و زیاد تر کنی.

برعکس شوهر من میره به مامانم شکایت میکنه ک دخترت نمیااد بازار مانتو بخرم براش. آخه اعصاب پرو کردن ندارم.  وگرنه لباسهای بدون پرو ک راحت میخرم 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏