وای پول بگیرم ک امار خریدامو دارم. ب چشم میاد اون طوری . هر وقت خرید داشته باشم. پول میگیرم. قبل گفتنم پول همیشه برام میذاره. ماهی یه تومن تا ۴ تومن میشه اغلب خریدام. زیاد بیاد پولم .پس انداز میکنم
. خرج خونه و لباس هم با هم میریم خرید .خودش حساب میکنه همیشه
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بستگی ب موجودی داره. یه بار میبینی یه چیزی خریدم پیام اومد فلان قدر موجودی هست و زیاد بود میپرم طلافروشی. یامتوسط بود پالتویی مانتو و کفش و لباس و آرایشی و..... وای کفش. همیشه کفش کم میارم😬
زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خوبه همین پس اندازع منم چندماه روی خودم فشار اوردم خرج نکردم تونستم یه جفت گوشواره بخرم باهاش& ...
من چون اهل طلا و پس اندازم درآمدش ک بعضی ماه های سال بالاست زیاد پول میزنه. تازه عروس ک بودم جمع کردم دو تخته فرش دستباف گرفتم ی بارم سرویس طلا خوشش اومد دیگ زیاد پول میده. با اینکه خانه دارم اما همیشه کمک حالش بودم.
زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳
من شوهرم مثلا سالی دوبار مانتو میخره برام یا هر دوسه سالی یه چادر اگه مثلا در طی سال د ...
خب قد نیازت پول بگیر. و طبق تورم هر چند ماه یبار باید مبلغ و زیاد تر کنی.
برعکس شوهر من میره به مامانم شکایت میکنه ک دخترت نمیااد بازار مانتو بخرم براش. آخه اعصاب پرو کردن ندارم. وگرنه لباسهای بدون پرو ک راحت میخرم
من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم، تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏