2777
2789
عنوان

شوهرم واسه اینکه حامله شم ب

| مشاهده متن کامل بحث + 14510 بازدید | 60 پست
الان واقعا کمدت پر طلاست؟ خونتون کجاست؟!😂🤣  جدا از شوخی حقوق شوهرت چقدره؟ والا اینجا یکی م ...

کمدم پر طلا نیست منظورش لباسایی که میخرمه شوهرم بازاریه خورد و خوراک برنج و... 

خونم استادان همدانه حقوقش مشخص نیست چون بستگی به فروش ماهشون داره 

مسایل خیلی خیلی جزیی رو بزرگ میکنی و کش میدی.  اول راهی هنوز. جفت تون همو درک نمیکنید انگاری‌ ...

اصلا از وقتی بهش گفتم طلاق میگیرم از اون وقت هعی دعوامون میشه هعی دعوا میاد پشت دعوا بحث پشت بحث

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همین کارا رو کرد و من الان یه پسر 4 ساله دارم

نزار. بعد زایمانم هم یه بی مهری هایی به من کرد که فقط خدا میدونه. سپردم به خودش

کوتاه نیا هیچ وقت

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
ناراحت نشین ایشون رفتم زنی گرفتن که ۹ سال ازش کوچیکتره تا بازیچه باشه هر کاری خواست بکنه شما عاقل از ...

قرص ال دی بخور که اول جوونی با این سن علایق و پیشرفتتو ازت نگیره.هنوز یه سال نشده بچه میخواد بزاره تو دامنت، با این جروبحث ها و سن کم بچه نیاری

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
کمدم پر طلا نیست منظورش لباسایی که میخرمه شوهرم بازاریه خورد و خوراک برنج و...  خونم استادان ه ...

میتونم بپرسم مثلا ماهی چقدر خرج میکنی که میگه کمدت پر طلاست و لباس های خوب داری ؟!

من در حال حاضر دانشجوام سال آخر کارشناسی بهداشت عمومی ،میخوام واسه پرستاری بخونم 

مواظب باش حامله نشی اگه اخلاقاتون بهم نمیخوره دوسه سالی بچه نیار. قرص بخور قبل رابطه 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
ناراحت نشین ایشون رفتم زنی گرفتن که ۹ سال ازش کوچیکتره تا بازیچه باشه هر کاری خواست بکنه شما عاقل از ...

اشتباه ریپ کردم گلم ببخشید

اخه پرستاری به درد کسی میخوره که بخواد بره پرستار شه .

میشه اسی ماشاالله  زرنگه خودش بلده

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
آرزوم بوده که بخاطر پول تو مجردی نتونستم حالا نمیخوام تو این سن و سال مادر بشم 

قرص ال دی بخور که اول جوونی با این سن علایق و پیشرفتتو ازت نگیره.هنوز یه سال نشده بچه میخواد بزاره تو دامنت، با این جروبحث ها و سن کم بچه نیاری

میتونم بپرسم مثلا ماهی چقدر خرج میکنی که میگه کمدت پر طلاست و لباس های خوب داری ؟!

تو نامزدی از اول باهاش سر خرجی حرف زدم ۱۵ میلیون برام میزد ماهی، الانم چند روز دیگه به سر ماه میرسه اولین ماهی میشه که سر خونمم ، طلاهای عروسیمم جدا از اینا بود