2777
2789
سلام دوستای خوبم اینا هایلایت ها هست برای سابمیت مقالم از نظر گرامری درسته؟ We propose a new type 2 fuzzy regression model based on possibility and necessity models. • We develop our model to piecewise type 2 fuzzy model. • Our model has better RMSE in two examples • Our model is exactly fuzzy but some of previous works have been used interval number instead of fuzzy number.
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
جمله اخرت نامفهومه. فارسی بگو چی میخواستی بگی؟ حدس میزنم باید بگی some previous works have used interval numbers instead of fuzzy numbers که میشه مدلهای قبلی از اینتروال نامبرز استفاده کردن بجای فازی نامبرز جمله سوم فکر کنم میخوای بگی our model has better rmse in two aspects یعنی از دو نظر دیگه نمیدونمممممم
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون جمله آخرو درست حدس زدی جمله قبلش می خوام بگم RMSE در هر دو مثال از مدل های قبل بهتر است
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش