2777
2789
جنسیت نینی معلوم نیست 

خب صبر کن معلوم شه عزیزم چون این پسرونه اس

اگه دختر باشه میتونی چیز های خوشگل تر بخری

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

تن پوش نمی پوشه بچه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنسیت نینی معلوم نیست 

پس صبر کن اینقدر وقت داری لباس بخری😍😀 

وای یاد بارداریم افتادم چه روزای شیرینی بود خدا جون بازم نی نی خوجل بده بهم 😍😍😍😍😍😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
پس صبر کن اینقدر وقت داری لباس بخری😍😀  وای یاد بارداریم افتادم چه روزای شیرینی بود خدا جون ب ...

اصلا تحمل ندارم دوس دارم بخرم🥺🥺

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
من جنسیت نینیم معلوم نیست تو ان تی بهم گفتن شاید پسره 

ان تی به من گفت دختره پسر شد

بابا یکم صبر کن چه عجله ای داری چش به هم بزنی دنیا اومده یه ساله شده داره زندگیتو زیرو رو میکنه مثل الان من😫😫😅😅

بله عزیزم مبارکت باشه

مرسی خواهر جونم😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
اصلا تحمل ندارم دوس دارم بخرم🥺🥺

😂😂 اخی ننه جان الهی 😍😍خیلی شیرینه این دوران 

ان تی به من گفت دختره پسر شد بابا یکم صبر کن چه عجله ای داری چش به هم بزنی دنیا اومده یه ساله شده د ...

عزیزم خدا حفظش شده

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔