2777
2789
عنوان

برا نی نی👶🏻 خواهرشوهرم لباس خریدم+ببنید خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 58 پست
ن 😔 ولی خیلی آرزو ب دلم  اقدامم پستونک و لباس نوزاد میبینم ضعف میکنم😍

میگم مطمئن باش ب زودی باردار میشی یا اینکه الان هستی و نمیدونی 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه که من با آغوش باز قبول میکنم! بنظرم یه مدت دور باشیم از هم  چون من دیگه دارم نابوووود میشم ...

حالا زندگیمونو وسط تایپک مردم نریز بیرون...

ابرو حیثیت نموند واسمون😶

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

میگم مطمئن باش ب زودی باردار میشی یا اینکه الان هستی و نمیدونی 

خدا از دهنت بشنوه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 🤲🙏🙏🥺🤲 ینی میشه باردار باشم 

چهار روز مونده ب موعدم 

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
حالا زندگیمونو وسط تایپک مردم نریز بیرون... ابرو حیثیت نموند واسمون😶

دهن منو وا نکن تا بیشتر آبروت رو نبردم😂💔🙄

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
خدا از دهنت بشنوه 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 🤲🙏🙏🥺🤲 ینی میشه باردار باشم  چهار روز مونده ب موعدم

آره عزیزم 😍 چرا نمیشه 

حسم میگه بارداری 

خبرشو ب منم بده

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
اینو برای نینی خودم گرفتم ک هنوز باردارم نمیدونم هستم یا ن😔 واقعا بچه دو تا چهار ماه اینقدریه ؟؟؟؟ ...

اصلا به این ماه ها دقت نکن بچه ی ذره درشتم باشه دیگه هیچی برای پسر من زده بود ۶ ماهگی تا ۳ ماهگی بیشتر نشد بپوشه 😐

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞