2777
2789

الان اپلود میکنم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

بزار

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشکنه این دست که نمک نداره برا بچه خ.ش دستبند درست کردم لباس خریدم گیره خریدم یه بارم ندیدم جلو روم استفاده کنه خوشحال بشم ،،،،،،دستت درد نکنه زحمت کشیدی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اینو برای نینی خودم گرفتم ک هنوز باردارم نمیدونم هستم یا ن😔

واقعا بچه دو تا چهار ماه اینقدریه ؟؟؟؟؟ خیلیییی کوچیکهههههه 😍😍😍😍 پشتش زده دو تا چهار ماه

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍
اینو برای نینی خودم گرفتم ک هنوز باردارم نمیدونم هستم یا ن😔 واقعا بچه دو تا چهار ماه اینقدریه ؟؟؟؟ ...

از رو کنجکاوی بدون هم صفر تا دو ماه سفارش دادم ببینم چغدریه😂😍

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍
اینو برای نینی خودم گرفتم ک هنوز باردارم نمیدونم هستم یا ن😔 واقعا بچه دو تا چهار ماه اینقدریه ؟؟؟؟ ...

بار داری عزیزم 😍

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
@دختر_بلوبری     اسم نی نی میاد جیغ میکشم😐😐😐 بزار اسی..

نه که من با آغوش باز قبول میکنم!

بنظرم یه مدت دور باشیم از هم 

چون من دیگه دارم نابوووود میشم 

اون ۱۷ تا رو بفرست برن آلمان 

جهنم و ضرر من میمونم ایران 

فقط لطفا دیگه سمت من نیااااااا 

یکمم پول بریز به کارتم تا این یکی که تو شکمم هست رو بذارم اسنپ بیاد در خونت

هر روز هرروز دارم میزام( زایمان میکنم) پدرم در اومده دیگه 😂💔

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜