2777
2789
عنوان

شوهره بیشعورم2

1080 بازدید | 71 پست

سلام بچه هاازکجای زندگیم بگم؟شوهرم خیلی پولکیه تمام پولمو گرفت الانم معامله کرده میگم پولموبده نمیده ازش میپرسم درباره سهمش دعواراه میندازه خیلی سرده ازاول اینجوربودالان2 هفتس انگارن انگار رابطه میخواد تمام اعتمادب نفسموگرفته من تعریف نباشه خشگلم اصلالهم کرده پیرشدم باننش میشینم یادش میدن میگم خونه بخربریم حرفموگوش نمیده😭😭😭😭😭

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏

با محبت رام (خر)نمیشه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با محبت رام (خر)نمیشه

خیلی بهم بدکرده اصلانمتونم ازذهنم پاک کنم باهاش حرف میزنم روشوبرمیگردونه اصلانمتونم کناربیام 

میشه عزیزم مرد من لجبازی کرده ۷ ماهه نمیخواد

ای وای😔

آخه مردا اصلا نمیتونن تحمل کنن

حواست باشه با دوری از هم توجهش جای دیگه جلب نشه

میدونی چیه

وقتا زن و شوهر از هم خیلی دلخور باشن حتی دیگه دوس ندارن با هم رابطه داشته باشن

خیلی بهم بدکرده اصلانمتونم ازذهنم پاک کنم باهاش حرف میزنم روشوبرمیگردونه اصلانمتونم کناربیام 

شوهر من یه عوضی به تمام معنا بود مشروب خور رفیق باز تا ۱۲ شب خونه نمیومد 

با اینکه دلخوشی ازش نداشتم ولی یکسال تموم هر روز محبت کردم .کلی مسخرم کرد توهین کرد ولی من کوتاه نیومد بعد ۶ماه رفیق ومشروب اخلاقای بدش کلا گذشت کنار الان دستام ماچ میکنه 

بخاطر این گفتم با اینکه خیلیییییییی سخته ولی دوست داشتی توام امتحان کن 

من معجزه دیدم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
بین زن و شوهر مال من و تو نداریم با زبون خوش باهش صحبت کن نیازاتو بهش بگو ببین مشکلش چیه مگه میش ...

اره بخداببین گلم شماخبرنداری اززنذگیم درصورتی من تو نداره ک مردت باهات صاف باشه مثلاپول کارمیکنه میده ننه جم کنه پول من گرف من صادق بودم باهاش بی بال وپرشدم احساس حماقت میکنم 

میشه عزیزم مرد من لجبازی کرده ۷ ماهه نمیخواد

چقدر نامرده . با محبت بهتر نمیشه؟

میدونم ازش دلخوشی نداری

ای وای😔 آخه مردا اصلا نمیتونن تحمل کنن حواست باشه با دوری از هم توجهش جای دیگه جلب نشه میدونی چی ...

خیلی باهاش حرف زدم بعد ۷ سال دوستی و ۸ سال زندگی و اومدن شهر غریب خیلی داغونم

دیشب کلی بخودم رسیدم اومد کنارم نشست ذوق مرگ شدم تو چشام زل زد و گفت تا اخر عمر نه رابطه میخوام نه بچه.نفهمید شکستم هنوزم شوکم.سر اینکه به بابام گفتم توروخدا شما بگین نوه دوس دارین من خسته شدم از تنهایی

بین زن و شوهر مال من و تو نداریم با زبون خوش باهش صحبت کن نیازاتو بهش بگو ببین مشکلش چیه مگه میش ...

من لباس بقیه رومیپوشم منی ک عطرم عالموبرمیداش همیشه شیک بودم اصلانمیگه ب واصلاح یالباس بخرپریشب رفتم شال وکفش خریدم مثه این فاحشه هادعواراه انداخت