باش چشم عزیزم🥰 ممنونم از پیشنهادت اما همسرم اخلاقی دار اگ بهش بگم اینجوریه میگ ولش کن بذار ...
برا همین گفتم خودت جمع کن حداقلش اون موقع اگر نداشت که خودت میزاری روی پولی که دارع اون چیزی ک خودت دلت میخواد میگیری اگر هم داشت ک چ بهتر میشه پس اندازت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که دیگه مثل قبل خودمو اذیت نمیکنم. امشب حنابندون. بودیم دخترم لباس قبلی هاش رو پوشید پسرم ...
کار خوب میکنی من برای نامزدی پسر جاریم خودم شنیون و میکاپ کردم بخدا مادرشوهرم که بکشی تعریف نمیکنه گفت آرایشگر تو از همه بهتره اینا که فاتحه خوند منم خندیدم نگفتم بعد تو ماشین گفتم شاخ در آوردن
برا همین گفتم خودت جمع کن حداقلش اون موقع اگر نداشت که خودت میزاری روی پولی که دارع اون چیزی ک خودت ...
آره راست میگیعزیزم مرسی ازت ❤🥰
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫