2777
2789
عنوان

ده روز دیگه عروسی دعوتیم پول اصلا نداریم لباس هیچ خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 96 پست
باش چشم عزیزم🥰 ممنونم از پیشنهادت  اما همسرم اخلاقی دار اگ بهش بگم اینجوریه میگ ولش کن بذار ...

برا همین گفتم خودت جمع کن حداقلش اون موقع اگر نداشت که خودت میزاری روی پولی که دارع اون چیزی ک خودت دلت میخواد میگیری اگر هم داشت ک چ بهتر میشه پس اندازت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دیگه مثل قبل خودمو اذیت نمیکنم.  امشب حنابندون. بودیم دخترم لباس قبلی هاش رو پوشید پسرم ...

کار خوب میکنی من برای نامزدی پسر جاریم خودم شنیون و میکاپ کردم بخدا مادرشوهرم که بکشی تعریف نمیکنه گفت آرایشگر تو از همه بهتره اینا که فاتحه خوند منم خندیدم نگفتم بعد تو ماشین گفتم شاخ در آوردن 

پسرم 4 سالشه  شوهرم نمیزاره بچه ها رو تنها بفرستم  بعدش به مسخره میگیرن فامیل

پسرت لباس میخواد ؟

خودت سایزتو بگو 

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
لعنت به گرونی قبلا با یک میلیون همه چی سرهم میشد  الان اصلا نمیشه

الانم 500 هدیه ببر. 

500 هم کفش واسه دخترت و. چیز واجب دیگه ای لازمه بگیر   

منم دیروز یه کفش مجلسي خریدم. برا دختر 7سالم 105 ت قشنگم هست چند بار مگه میخاد بپوشه 

شما هم. بگردی پیدا میشه

خدایا شکرت😍
پسرم 4 سالشه  شوهرم نمیزاره بچه ها رو تنها بفرستم  بعدش به مسخره میگیرن فامیل

ای بابا خداکنه جور بشه امشب یارانه ریختن خب میتونی براشون لباس بخری اونی ک لازم دارین بخرین یارانه ک نفری ۳۰۰ ۴۰۰تومنه 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
ای بابا خداکنه جور بشه امشب یارانه ریختن خب میتونی براشون لباس بخری اونی ک لازم دارین بخرین یارانه ک ...

یارانه نیومده خرج شده چک داشتیم برای لاستیک و باتری ماشین

الانم 500 هدیه ببر.  500 هم کفش واسه دخترت و. چیز واجب دیگه ای لازمه بگیر    منم دی ...

بدبختی یکی دو تا نیست که چند وقت پیش شپش گرفتیم دوتایی 

من که موهامو کوتاه کردم از پشت حواسم نبودموهامو از زیر زیاد قیچی کردم بد شده حتما باید شنیون کنم کم پشت شده

موهای دخترمو هم لابه لاشو کوتاه کردم اونم باید ببرم درست کنن

برا همین گفتم خودت جمع کن حداقلش اون موقع اگر نداشت که خودت میزاری روی پولی که دارع اون چیزی ک خودت ...

آره راست میگی‌عزیزم مرسی ازت ❤🥰

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫