2777
2789
عنوان

روانشناسا بیاید بی زحمت

1027 بازدید | 60 پست

سلام شب همتون بخیر عزیزان.من چند سوال مهم دارم...

چرا وقتی هزاران بار توی یه رابطه اشتباه میکنیم باز هم طرف مقابل مارو میبخشه و فرصت میده؟!چرا هر بار گذشته رو چشم پوشی میکنه و باز از صفر باهات شروع میکنه؟چرا هر بار بازم بهت اعتماد میکنه؟

چرا شخصی همیشه میگه شما براش مهم نیستید و فراموشتون کرده اما تک تک جزییات گذشتش با شمارو یادشه و یا یهو نگرانتون میشه؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
چون دوسش داره روانشناس نیستم

آخه بهش میگه دیگه بهت حسی ندارم و اصلا دوست ندارم.یعنی دروغ میگه اینو؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد کیه این همسرت؟

خب چون دوست داره به حرفه ای موقع دعوا نباید توجه کنی باید به توجه طرفت تو عمل برات وقت میزاره هزینه میکنه برات  ب خواسته هات اهمیت میده توجه کنی

دوستت داره ولی میخواد ترکت کنه  با خودش کنار نیومده

خب بنظرتون کنار میاد با خودش؟

و اینکه بازم میشه یه رابطه ی داغون رو از نو ساخت؟

الان دو پاراگراف خصوصيات يك شخصن؟؟!!! 

فکر کن یکی رو همش اذیت کنی و آزارش بدی اما باز هم بهت هر دفعه فرصت میده و اعتماد میکنه به خودت و حرفات...

شاید از دستت عصبیه اما این نشون میده دوستداره

پس کسی که هزار بار بهت فرصت میده تا خودتو اصلاح کنی خل و چل نیست 😅

خب بنظرتون کنار میاد با خودش؟ و اینکه بازم میشه یه رابطه ی داغون رو از نو ساخت؟

نیاز به فرصت داره 

شاید ، از نظرشخصی خودم 

اگر عاشق باشی فقط ارزش داره 

در غیر اون صورت باید تحقیر ، دعوا  بی محلی  تحمل کنی....... 

تا اعتماد بدست بیاد 

اکر عاشق نیسی بی خیال باش