2777
2789

سلام دوستان شب بخیر 

نرگس صرافیان یه متن راجب اقیانوس و نهنگ و اینا نوشته بود که الان میخوامش .هرچقدر فکر میکنم و سرچ میکنم یادم نمیاد تلگرامم وصل نمیشه..... کسی داره بفرسته برام؟ یا تو کانالس بگرده ؟.......

میشه آدرس کانالشون بدین؟

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ntoofan@

ما هر دو به مرور و بی‌آنکه متوجه باشیم پذیرفته‌بودیم باید از هم فاصله بگیریم. احساساتمان ته‌نشین شده‌بود و دیگر باور داشتیم که برای هم ساخته نشده‌ایم. زمان گذشته‌بود و احساسمان نسبت به هم تغییر کرده‌بود و این آتشفشان وحشی و سرکش، خاموش شده‌بود و می‌شد بدون همهمه‌ی افراطی احساسات، منطقی‌تر به همه چیز نگاه کرد و منطقی‌تر تصمیم گرفت.

من او را آدمی می‌دیدم که روزگاری برایم عزیزترین بود و حالا از تمام آن احساسات عجیب و گستاخ، احساس احترام و ارزشمندی باقی مانده‌بود. من برای او ارزش قائل بودم، او بخش مهمی از بهترین سال‌های زندگی‌ام بود، او لحظات بحرانیِ بسیاری، مرا از اقیانوس‌های بلاتکلیفی و اشتباه بیرون کشیده‌بود، او زمان‌های زیادی با من حرف زده‌بود و مرا آرام کرده‌بود. و حالا که از آن طوفان سهمگین تمایلات و احساسات بیرون آمده‌بودیم و همه چیز آرام گرفته‌بود، احساس قدردانی عمیقی نسبت به او داشتم، اما هیچ‌چیز مثل قبل نبود. حالا پذیرش و منطق، جای تمام بایدها و چراها را گرفته‌بود. دیگر نمی‌خواستم به هر اصراری کنار او باشم، نمی‌خواستم همه چیز را با او تجربه کنم، نمی‌خواستم محدود به من باشد و نمی‌خواستم محدود به او باشم. و شاید او هم مثل من فکر می‌کرد، من این را احساس می‌کردم. احساس می‌کردم هر دو از دریای بلاتکلیفی و افراط، به ساحل رسیده‌بودیم. جایی که از تلاطم و اغراق اقیانوس‌ به دور بودیم و دیگر به هر عبوری و هر قایق و هر ناخدایی دل‌مان نمی‌لرزید.

ما قایق‌های احساس‌مان را به ساحل رسانده‌بودیم و بعد از آن از دریچه‌ی تعقل به جهان نگاه می‌کردیم.

ما به آرامش رسیده‌بودیم و دوست‌داشتن را به عشق و جنون، ترجیح داده‌بودیم.

#نرگس_صرافیان_طوفان‌ 

@narges_sarrafian_toofan

این روزا خیلیا میبینم که وانمود میکنن به چیزی  که فکر میکنند می‌خوان! نه چیزی که هستن! نکته مهم همینجاست! یک سرکش واقعی! این جهان به یک سرکش واقعی نیازمنده تا با قوانین طبیعی مخالفت کنه و همچیو تموم کنه😉🔥🔥 البته به نفع خودش!🔥🔥🔥💯💯💯

کمتر دقت می‌کنم این‌روزها.

کمتر سخت می‌گیرم به خودم، به حرف‌ها و رفت و آمدها و آدم‌ها، به نقص‌ها و قصوری که در خودم یا دیگران می‌بینم.

مدتی‌ست کمتر می‌رنجم و کمتر به‌هم می‌ریزم.

صبورترم، سبزترم، و آرام‌تر.

دیده‌ام که چه برنده، چه بازنده؛ در نهایت بازگشته‌ام به همین تکرار. سریع یا آرام، نابلد یا ماهر، در نهایت رسیده‌ام به جریان همین اقیانوس، چرا سخت بگیرم؟ چرا عجول باشم؟ برای چه خودم را سرزنش کنم؟ هر چیز بوده، درست بوده و هر چیز شده، باید اتفاق می‌افتاده. بعد از این تلاش می‌کنم، اما خودم را محدود نخواهم‌کرد. می‌رسم، اما به هر قیمتی نه! هیچ عجله‌ای برای رسیدن به هیچ‌چیزی ندارم. آرام و خونسرد به پیش می‌روم و در این مسیر پر فراز و نشیب و پیش‌بینی‌ناپذیر، از جزئیات ساده و عمیق زندگی‌ام لذت می‌برم.

از آسمان، از ابرها، از درخت‌ها، از برگ‌ها، از نگاه‌ها، از محبت‌های بی‌چشمداشت، از لبخندها... از همه چیز لذت می‌برم...

#نرگس_صرافیان_طوفان‌

@narges_sarrafian_toofan

این دنیا چه رنج عظیمی می‌ریزد به جان آدم‌ها که هیچ چیز، هیچ چیز، هیچ چیز، آدم‌ِ به استیصال رسیده را نجات نمی‌دهد!

این اقیانوس بی‌کران چه‌کار می‌کند با نهنگ‌ها که به یکباره همه‌چیز را رها می‌کنند و به ساحل می‌زنند؟ 🖤

#نرگس_صرافیان_طوفان‌ 

@narges_sarrafian_toofan

باران که می‌بارد جهان قشنگ‌تر می‌شود و شهر، در باشکوه‌ترین حالت ممکن قرار می‌گیرد.

شبیه به آدم‌ها، وقتی که توسط کسی عمیقا دوست‌داشته‌ می‌شوند.

و چه لذت‌بخش است بدون چتر زیر باران راه رفتن و بدون هراس، به اقیانوس احساسات عمیق کسی نزدیک شدن!

#نرگس_صرافیان_طوفان

@narges_sarrafian_toofan

دوست داشتم همین لحظه روی صخره‌ ای وسط اقیانوس آرام ایستاده باشم یا در قلعه‌ ی متروکه ی جزیره ی بِرلنگا یا در اتاقکی میان شهر گمشده‌ ی اینکاها ... تنها ، ساکت و خیره به دوردست‌ های اقیانوس و فارغ از اخبارِ ملتهب دنیای شلوغ آدم ها ...

دوست داشتم تنها خشونتِ حوالی‌ ام کوسه‌ی گرسنه‌ ای باشد که ماهی های غمگین و خسته از حضور را می‌ بلعد و تنها نگرانی‌ ام ، بالا آمدن سطح آب و غرق شدن در آبیِ بی انتهای اقیانوس ...

چه کسی می‌ داند سکوت و بی‌ خبریِ شهرهای گمشده ، به آدم چه آرامشی می دهد ، خیال پردازی زیر آسمانِ پر ستاره ی اقیانوس چه حالی دارد ، یا یک فنجان چای داغ ، کنار پنجره ی یک قلعه ی آرام و متروکه چقدر می چسبد ...

#نرگس_صرافیان_طوفان

@narges_sarrafian_toofan

این دنیا چه رنج عظیمی می‌ریزد به جان آدم‌ها که هیچ چیز، هیچ چیز، هیچ چیز، آدم‌ِ به استیصال رسیده را ...

عززززززیزززززم 

مرررررررسی ولی اینا نبود.....

محتواش اینطور بود که قلب هر آدمی مثل نهنگ در اقیانوسه.... یعنی امیدوار کننده بود...

دمت گرم که گشتی برام💙🧚🏻‍♀️

آفتاب ! ای محبتِ بی مرز ! بتاب ؛ به سایه سارِ نا امیدیِ مان ، بتاب !

آسمان ! ای زیباییِ بی حصر ! ببار ؛ به کویرِ آرزوهایمان ، ببار !

ما را بتاب که حل شده ایم در اقیانوس بی کرانه ی روزگار و دنبالِ جزیره ی آرامشمان می گردیم ، 

ما را ببار که دلمان کمی معجزه می خواهد ، کمی حادثه ی ناگهانیِ خوب ...

مایی که به آمدنِ روزهای خوب ، خوش بینیم ...

#نرگس_صرافیان_طوفان 

| @ntoofan |

عززززززیزززززم  مرررررررسی ولی اینا نبود..... محتواش اینطور بود که قلب هر آدمی مثل نهنگ در ...

خواهش میکنم، بازم میگردم، مایل بودی خودتم بگرد!😉☘️🙏

قربانت... متاسفانه تلگرامم وصل نمیشه

به زودی! وصل میشه!😉🍃☘️