2777
2789
عزیزم 6 میلیون و 600 تومن😅😅

واقعااااااا چ گرون 

من دلم نمیاد اینقدربدم ی لباس ۳ساعت تنم باشه بعد بندازمش کنار😂

چندساله عروسی نرفتم ۴سالی هس😂

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااااااا چ گرون  من دلم نمیاد اینقدربدم ی لباس ۳ساعت تنم باشه بعد بندازمش کنار😂 چندساله ع ...

منم دلم نمیاد ولی فامیلا میخرن نمیخوام کم بیارم

مثلا دخترخالم 9 تومن خریده😂😂 

منم دلم نمیاد ولی فامیلا میخرن نمیخوام کم بیارم مثلا دخترخالم 9 تومن خریده😂😂 

🤣🤣🤣🤣عععع پس هیچی دیگه دیدنت گفتن چندبگو مارکه فلانه بگو کپی لباس انجلینا جولیه تو مراسم اسکار سال دوهزار خورد ای پوشیدش یادم رفته ۲۰۰۰ چند فروشنده گفتاااا جنسش فلانه سنگاش فلانه ۸۹۰۰

۲۰۰ تخفیف گرفتیم 🤣🤣🤣

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
🤣🤣🤣🤣عععع پس هیچی دیگه دیدنت گفتن چندبگو مارکه فلانه بگو کپی لباس انجلینا جولیه تو مراسم اسکار سا ...

😂😂😂😂😂

دیگه من قیمتشو نمیتونم بیشتر بگم با دخترداییم رفته بودم خرید😂😂

ولی واقعا ۲۰۰ تخفیف داد😁😁

😂😂😂😂😂 دیگه من قیمتشو نمیتونم بیشتر بگم با دخترداییم رفته بودم خرید😂😂 ولی واقعا ۲۰۰ تخفیف دا ...

ای بابا خب هیچی پ خوش بگذره همیشه شادی باشه