2777
2789
عنوان

کسی تا الان نماز شب خونده؟؟

48 بازدید | 4 پست

• بچه ها یک رکعت نماز وَتر رو توضیح میدید متوجه نمیشم 
  • چجوری یک رکعت بخونیم اونم با قنوت؟!!؟
من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

سلام عزیزم ، اول حمد بعد سه تا توحید بعد یک ناس یک فلق می خونید حالا دستاتو به حالت قنوت بگیرو تسبیح رو تو دستت راستت باشه و دستت چپت حالت قنوت باشه بعد 70 بار استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو ، بعد اسم 40 نفرو بگو الهم الغفر فلانی .... هر کسیو دوست داری می تونی بگی پدرمادر ، دوست آشنا ، مرده زنده فرق نمی کنه ، بعد 300 مرتبه العفو بگو ، در آخر هم دعای اللهم الغفرلی و الرحمنی .... تو نت بزن میاد بعد رکوع و دو سجده و تشهد و سلام و بعد دعا کن و حاجت بخواه و تسبیحات اربعه رو بخون 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

اوایل نشسته هم می تونی بخونی تا عادت کنی ، بعدشم ذکرهای قنوت وتر مستجبه ، می تونی همه رو نگی ، وقت نداری خسته ای می تونی به جای 70 تا استغفار 7 تا بگی 10 تا بگی ، یا به جای 40 نفر کلا بگی اللهم الغفر المومنین و مومنات و المسلمین و مسلمات و به جای 300 العفو 10 تا بگی یا هر چقدر تونستی ، اصلا خودتو اذیت نکن کم کم بگو تا عادت کنی ، تو قنوت وتر هم می تونی بعد ذکرها دعا کنی و حاجت بخوایی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، اول حمد بعد سه تا توحید بعد یک ناس یک فلق می خونید حالا دستاتو به حالت قنوت بگیرو تسبیح ...

ممنون عزیزم

الهی حاجت روا باشید شما هم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
ممنون عزیزم الهی حاجت روا باشید شما هم

خواهش می کنم عزیزم الهی خودتم به خواسته دلت برسی و حاجت روا بشی