2777
2789
عنوان

یه فیلم انگیزشی بهم معرفی کنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 47 پست
فارست گامپ❤

خیلی باحاله 😄😄😄

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
چندقسمته؟ 

اطاق قرمز فکر میکنم زیاد نبود. تو نت در موردش نوشته.

کشف جادوگران زیاده تقریبا

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسیر سبز  .به فیلم فوق العاده جذاب دیگه هست  متاسفانه یادم نیست ارزو دارم ببینمش دوباره

مسیر سبز ؟ انگیزشی ؟ اوج فیلم هالیود هست ولی انگیزشی رو یکم مرددم ...مرگ جان کافی نهایت روح بشیرت بود❤

مرسی میبینمش😘فقط طولانیه؟ترکیا خیلی طولانین🤕

نه اطاق قرمز زیاد نیست اتفاقا از اون سریالهایی بود که دوست داشتم زیاد باشه ولی زود تموم شد.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
هم خنگی تام هنکس قشنگه هم عشق پاکش هم سرگذشت عجیبش هم مرگ عشقش...فیلم دوسداشتینه بی نقصیه✌❤

من کتابشو خوندم بر اساس رمانه خیلی فرق داره مثل مامانش یا زنش نمی میرن دختر می ره و ازدواج می کنه در واقع اقتباس شده ولی فیلمش خیلی زیباتر از کتابشه

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده