2777
2789
عنوان

پی آر پی صورت کسی هست انجام داده باشه🥺🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 518938 بازدید | 146 پست
آره خوبه برو برا زیر چشم معجزس از همه کارهای زیبایی ارزون تره بستگی به جایی که. داری قیمتش فرق داره ...

من دکترم تند تند سوزنه آمپولش و عوض میکرد چون میگفت کُند میشه دردت میگیره بی حسی ام قبلش زدم زیاد درد نکشیدم 😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکترم تند تند سوزنه آمپولش و عوض میکرد چون میگفت کُند میشه دردت میگیره بی حسی ام قبلش زدم زیاد در ...

لیدوکابین زدم فقط اره باسرعت بزنن خوب میشه اما دکتری که من میرم اصن حرف نمیزنه دکتر شما انگار خیلی خوبه .شما پلاسما تون ژیاده من یک سوم بود 😩

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
فقط خون گرفتنش یکم سخت و دردناک بود 🤪

دروغ نگو😬اما من دردم میگیره🤦🏼‍♀️😄

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
دروغ نگو😬اما من دردم میگیره🤦🏼‍♀️😄

من تا چند روز خیلی صورتم ورم داشت 

تقریبا یه هفته از خونه بیرون نرفتم تا ورمش یکم خوابید

از شانسه خوبمم تمام عالم و ادم توی همون یه هفته میخواستن بیان خونه مون یعنی یه وضعی داشتیم تا پیچوندیم شون 😐😂

من انجام دادم عالیه لک و جای جوش میبره چروکای ریز و سطحی رو میبره صورتو پرتر و روشن‌تر میکنه عالیه

منم انجام دادم فوق العاده جواب میده پی آر پی پوست

رو من و اطرافیانم عالی اثر گذاشت

کرمانشاهیا واسه پی آر پی فقط و فقط برن پیش خانم قبادی کلینیک دُرا اینم شمارش ۰۹۹۰۰۷۱۰۸۷۳

من انجام دادم عالیه لک و جای جوش میبره چروکای ریز و سطحی رو میبره صورتو پرتر و روشن‌تر میکنه عالیه

سلام گلم شما انجام دادین درد داشت؟

جاش نموند

ورم اینا چی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

سلام عزیزم اره انجام دادم دردش کمه ارزش داره ولی. ورم نداره ولی بخدا بینظیره

مرسی گلم ان شاالله بعد عید انجام میدم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏